Antena Meniu Search
x

Video Cum să preparăm Cacio e Pepe, o reţetă tradiţională din centrul Italiei

Pătrundem în fascinanta şi inepuizabila bucătărie italienească. Şi vom descoperi un preparat care se pregăteşte încă din vremea romanilor. În ţara noastră în schimb a ajuns de puţin timp. Deşi reţeta este una extrem de simplă. 

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 27.10.2021, 16:26

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Hai să amestecăm cu brânza pecorino şi nu adăugăm deloc unt. Reţeta include brânză Pecorino, piper şi spaghete. Într-o tigaie care trebuie să fie încinsă adăugăm ulei de măsline extravirgin şi adăugăm o notă de lime.

Lăsăm să se încălzească puţin şi apoi adăugăm pastele. Strecurăm pastele. Adăugăm crema de brânză pecorino. Odată ce pastele s-au amestecat cu pecorino, adăugăm sosul mignonette cu piper din abundenţă  

Acestea sunt pastele noastre Cacio e Pepe tradiţionale. Să ornăm cu puţin sos deasupra. 

Şi gata! Preparatul nostru este gata. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Reţete » Cum să preparăm Cacio e Pepe, o reţetă tradiţională din centrul Italiei