Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum să preparăm Cacio e Pepe, o reţetă tradiţională din centrul Italiei

Pătrundem în fascinanta şi inepuizabila bucătărie italienească. Şi vom descoperi un preparat care se pregăteşte încă din vremea romanilor. În ţara noastră în schimb a ajuns de puţin timp. Deşi reţeta este una extrem de simplă. 

de Andreea Gherasim

la 27.10.2021 , 16:26

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Hai să amestecăm cu brânza pecorino şi nu adăugăm deloc unt. Reţeta include brânză Pecorino, piper şi spaghete. Într-o tigaie care trebuie să fie încinsă adăugăm ulei de măsline extravirgin şi adăugăm o notă de lime.

Lăsăm să se încălzească puţin şi apoi adăugăm pastele. Strecurăm pastele. Adăugăm crema de brânză pecorino. Odată ce pastele s-au amestecat cu pecorino, adăugăm sosul mignonette cu piper din abundenţă  

Acestea sunt pastele noastre Cacio e Pepe tradiţionale. Să ornăm cu puţin sos deasupra. 

Vezi și

Şi gata! Preparatul nostru este gata. 

Andreea Gherasim Like

Am ajuns timidă în redacția Observator, cu încredere că aveam să reușesc să îmi demonstrez că nimic nu este imposibil. Sunt aproape 10 ani de când, în fiecare zi, îmi dau seama că iubesc tot mai mult ceea ce fac.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Reţete » Cum să preparăm Cacio e Pepe, o reţetă tradiţională din centrul Italiei