Dieta oloproteică, adusă în România de medicul Giuseppe Castaldo
Doctorul Giuseppe Castaldo, un celebru medic italian, a adus în România o liposucţie alimentară care ajută oamenii să scape rapid de kilogramele în plus. Amalia Năstase a explicat la Observator cum se ține dieta oloproteică.
Doctorul Giuseppe Castaldo, un celebru medic italian, a adus în România o liposucţie alimentară care ajută oamenii să scape rapid de kilogramele în plus.
Tot mai mulţi români se plâng de problema kilogramelor în plus. La acest capitol intră în special doamnele şi domnişoarele care au născut o dată sau de mai multe ori.
Însă pentru această problemă pare să se fi găsit, în sfârşit, o soluţie.
Amalia Năstase a descoperit dieta oloproteică sau liposucţia alimentară, cum i se mai spune. O dietă creată de un medic celebru în Italia, Giuseppe Castaldo.
Dieta oloproteică. Fără zahăr și carbohidrați
De aceea dieta se şi numeşte liposucţie alimentară. Circumferinţa pe care o avem la nivelul ombilicului, de jurul împrejurul corpului nostru, se mai numeşte şi circumferinţa vieţii pentru că este corelată cu posibilităţile noastre de a trăi mai bine.
Cu cât este mai mare această circumferinţă, cu atât starea noastră de sănătate este mai riscantă.
Prima parte a dietei Castaldo durează 21 de zile şi presupune să scoatem complet zahărul şi carbohidraţii din meniu. Şi să consumăm proteine. Putem mânca leguminoase, pește, carne albă şi ouă.
Se folosesc foarte mult verdeţurile pentru că un pacient care urmează dieta are nevoie de multe fibre, mult potasiu, multe minerale
După cele 21 de zile, se introduc şi carbohidraţii, dar într-o cantitate mică. Putem slăbi în jur de trei kilograme pe săptămână, asta dacă dieta este urmată cu stricteţe.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰