Antena Meniu Search
x

Artiști infectați cu Covid-19 la Opera Română din București

Situaţie tensionată la Opera Română. Mai mulţi dintre artiştii care au urcat pe scenă, la cel mai recent spectacol, ar fi fost depistaţi cu noul Coronavirus. 

de Redactia Observator

la 03.09.2020, 14:19

Vezi și
  • Aproximativ 11 artişti ai Operei Naţionale ar fi infectaţi cu noul Coronavirus.
  • Numărul exact al acestora nu este confirmat deoarece nu a fost efectuată nicio ancheta DSP.

Nu există deocamdată un comunicat oficial în această privinţă, noi avem mărturii ale angajaţilor şi familiilor lor, oricum situaţia pare gravă iar spectatorii au fost anunţaţi pe site că următoarele spectacole au fost anulate.

Aproximativ 11 artişti ai Operei Naţionale ar fi infectaţi cu noul Coronavirus, dar numărul exact al acestora nu este confirmat deoarece nu a fost efectuată nicio ancheta DSP. Printre aceştia se numără însă şi tenorul Daniel Magdal care ne-a confirmat printr-un mesaj că a fost testat pozitiv.

Mamă: Sunt mulţi care au COVID şi domnul director nu vrea să închidă instituţia sau să facă ceva, să cheme DSP-ul. Muşamalizează totul şi nu înţeleg de ce! Acum prezentatorul e internat în spital, dar sunt care au COVID şi încă mai dau pe la Operă.

Este declaraţia disperată a unei mame bolnave de cancer a cărei fiică refuză să mai vină acasă din cauza faptului că se teme să nu îşi infecteze mama.

Mamă: Fata mea lucrează acolo însă nimeni, nimeni nu îndrăzneşte să spună nimic pentru că îşi pierd locurile de muncă.

Am încercat şi noi să luam legătura cu conducerea Operei Naţionale în repetate râmduri, atât prin directorul de comunicare, cât şi prin managerul general.

Nu am primit însă niciun răspuns. Pe site-ul Operei Bucureşti scrie că din motive obiective spectacolele de săptămâna aceasta sunt anulate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sanatate » Artiști infectați cu Covid-19 la Opera Română din București