Antena Meniu Search
x

Life Dental Spa și viziunea modernă a stomatologiei

Gândul de a merge la medicul stomatolog provoacă adeseori anxietate, temere și stres în rândul pacienților. Motivele principale sunt durerea din timpul tratamentelor și de după, frica de a fi judecați și nesiguranța în ceea ce privește rezultatele și reușita procedurilor medicale.

de Redactia Observator

la 30.01.2020, 15:41

Life Dental Spa și viziunea modernă a stomatologiei
Tratamente nedureroase cu laserul stomatologic, inovație în stomatologie - lifedentalspa.ro

Gândul de a merge la medicul stomatolog provoacă adeseori anxietate, temere și stres în rândul pacienților. Motivele principale sunt durerea din timpul tratamentelor și de după, frica de a fi judecați și nesiguranța în ceea ce privește rezultatele și reușita procedurilor medicale. 

Specialiștii Life Dental Spa au găsit soluția pentru această problemă!

Stomatologia modernă LASER- siguranță și minim-invazivitate

Life Dental Spa este o clinică stomatologică situată în centrul capitalei, fiind un dental spa unde întreaga echipă de medici stomatologici specialiști urmează principii holistice în practica de zi cu zi. 

Ce înseamnă ,,holistic”? Termenul se referă la faptul că întregul nu este redus la părțile sale componente. Similar, specialiștii Life Dental Spa au ca scop să trateze OAMENI, nu doar DINȚI, având grijă ca tratamentele stomatologice să vizeze bunastarea întregului organism. 

Pacienții au parte de cele mai bune terapii stomatologice și de sfaturi și recomandări cu privire la cum să mențină sănătatea orală mai mult timp și cum să prevină recidivele diferitelor afecțiuni dentare de care au avut de suferit în trecut. 

Tratamente holistice și comunicare medic-pacient 

Stomatologia holistică promovează câteva aspecte importante ale tratamentelor, iar specialiștii Life Dental Spa, aflați sub conducerea medicului fondator, dr. Cristina Obreja, au grijă să le respecte întocmai, pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacienților. Iată doar câteva dintre beneficiile pe care un pacient le are atunci când alege clinica stomatologică Life Dental Spa: 

  1. Tratamente nedureroase cu laserul stomatologic, inovația în stomatologie 

Laserul stomatologic nu implică utilizarea frezelor dentare, ci folosește lumina pentru a acționa la nivelul dinților și al gingiilor. Astfel, acesta este NEDUREROS, minim-invaziv și omoară bacteriile implicare în apariția problemelor dentare. 

,,Fără ace, fără freze, fără durere!” – deviza Life Dental Spa.

  1. Materiale biocompatibile 

Tratarea cariilor cu laserul stomatologic este o procedura des practicată în clinica Life Dental Spa. În mod normal, în urma curățării cu laserul, rămâne o cavitate ce trebuie restaurată cu materiale speciale pentru plomba. Specialiștii Life Dental Spa au ales să realizeze plombe non-toxice cu ajutorul materialelor biocompatibile, prietenoase cu organismul uman pentru mult timp și complet nedăunătoare, fara metacrilati, BPA, mercur, etc. 

  1. Sfaturi cu privire la menținerea sănătății 

În urma diferitelor tratamente pe care pacienții le urmează în cadrul clinicii Life Dental Spa, pacienții nu doar că au parte de cele mai bune rezultate, ci și de sfaturi în ceea ce privește menținerea sănătății orale. 

,,Tratăm și cauza, nu doar efectul!”, afirmă #LifeDentist-ii. În special atunci când vine vorba de tratamentul parodontozei cu laser, este esențial ca pacienții să înțeleagă importanța echilibrării stilului de viață și deprinderea unor obiceiuri mai stricte de igienă orală, care să prevină recidiva bolii. 

Prevenția și controlul periodic 

Echipa Life Dental Spa are mare grijă ca pacienții să învețe importanța unei vizite periodice la medicul stomatolog specialist, de minimum două ori pe an. O simplă consultație de rutină și o igienizare profesională fac diferența în menținerea statusului oral. 

Conducerea Life Dental Spa este în căutare de parteneri care să facă parte din viziunea holistică, pentru a realiza francize. 

Life Dental Spa – dental spa-ul unde sănătatea este pe primul loc!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sanatate » Life Dental Spa și viziunea modernă a stomatologiei