Antena Meniu Search
x

Video Mall-ul din Brăila s-a transformat în centru de vaccinare. Cei mai mulți s-au imunizat cu prima doză

A început maratonul vaccinării la Brăila. Mall-ul din oraş s-a transformat în centru de vaccinare, însă a avut foarte puţini pacienţi. Mulţi n-au ştiut că începe maratonul, aşa că n-a fost îmbulzeală la uşile mall-ului. Cei mai mulţi dintre cei care au mers să se imunizeze au primit prima doză.

de Redactia Observator

la 06.11.2021, 08:40

Vezi și

La Brăila, a început maratonul de vaccinare. Cei cărora serviciul nu le-a permis până acum să meargă să se vaccineze în timpul săptămânii au acum o nouă şansă.

Florin Dobrescu, prefect Brăila:  Avem acest maraton, cu programul prelungit până la ora 24.

Startul, însă, nu a fost încurajator. Numărul celor care au mers ieri să se imunizeze a fost mult mai mic, decât cel scontat. 

Florin Dobrescu, prefect Brăila: Avem din păcate, doar trei centre de vaccinare la nivelul judeţului Brăila. S-a luat această decizie, tocmai pentru a da posibilitatea brăilenilor să vină să se vaccineze, cei care nu s-au vaccinat. 

Pe acelaşi subiect

Brăilenii pot opta pentru serul de la Johnson sau Pfizer

Iniţial, centrul de vaccinare funcţiona în parcarea mall-ului, în regim drive-thru. A fost mutat acum în interior, pentru că vremea se strică.

Cătălina Nicolae, medic rezident: Nu se ştie încă de centrul ăsta. Că nu a fost reclamă foarte, foarte multă făcută. Sperăm să vină mai mulţi.

Majoritatea celor care au venit să se vaccineze s-au imunizat cu prima doză.

La centrul de vaccinare din mall, brăilenii pot opta pentru serul de la Johnson sau Pfizer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sanatate » Mall-ul din Brăila s-a transformat în centru de vaccinare. Cei mai mulți s-au imunizat cu prima doză