Antena Meniu Search
x

Medicul fals din Bucureşti, cu 7 specializări, ar fi făcut cel puţin 70 de victime

Răsturnare de situaţie în cazul medicului fals, cu şapte specializări. Anchetatorii au descins din nou în cabinetul lui din Bucureşti şi au descoperit că ar putea exista cel puţin şaptezeci de victime.

de Redactia Observator

la 14.03.2019, 19:46

Vezi și

Răsturnare de situaţie în cazul medicului fals, cu şapte specializări. Anchetatorii au descins din nou în cabinetul lui din Bucureşti şi au descoperit că ar putea exista cel puţin şaptezeci de victime.

Alte 70 de persoane ar fi fost înşelate, cred procurorii. Ionuţ Grigore pretindea că este ortoped, psiholog sau traumatolog. Din aşa zisele şedinţe de terapie precum aceasta, a reuşit să câştige în câţiva ani peste 200.000 de lei. În cursul zilei de joi, poliţiştii l-au reţinut din nou. 

Politistii au mai facut o vizita in cabinet au ridicat documente. Acelasi cabinet caruia i-au trecut pragul se pare peste 70 de bolnavi care acum ar putea deveni parti vatamate in dosar.

Numărul de plângeri oficiale înregistrate deja la poliţie a crescut la şase. Faptul că atât de mulţi bolnavi au fost puşi în pericol de un bărbat care îi trata fără să aibă competenţe i-a făcut pe anchetatori să îl trimită pe Ionuţ Grigore înapoi în faţa judecătorilor. 

Pacienţii erau racolaţi în special pe internet sau din vorbă în vorbă. Oamenii au povestit că investigaţiile la care îi supunea presupusul medic erau ciudate. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ionuţ Grigore este cercetat pentru exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi, înşelăciune, falsificare de instrumente oficiale, fals material în înscrisuri oficiale şi folosire a instrumentelor false.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sanatate » Medicul fals din Bucureşti, cu 7 specializări, ar fi făcut cel puţin 70 de victime