Antena Meniu Search
x

Video Operaţiile estetice, la mare căutare după renunţarea la purtarea măştii

Renunţarea la purtarea măştii pe stradă a umplut clinicile de operaţii estetice. Acum.... că toată faţa este.....vizibilă, doamnele şi domnişoarele vor sa retuşeze imperfecţiunile, pentru a avea un look ideal. Specialiştii ne atrag însă atenţia: nu vă lăsaţi pe mâna oricui! 

de Redactia Observator

la 20.05.2021, 09:00

Vezi și

O incizie o să o aveţi la opt milimetri de gene. O să mai aveţi o incizie de doi centimetri la nivelul pielii scalpului, care să ridice capătul acesta de sprânceană.  

Cum masca nu mai este obligatorie în aer liber, femeile au apelat la clinicile de specialitate pentru retuşuri la nivelul feţei. Prima dată, pacientele sunt evaluate. Apoi, cu un aparat special, faţa acestora este fotografiată, pentru a se putea proiecta 3D pe calculator. În acest fel, doamnele şi domnişoarele pot vedea cum vor arăta după intervenţie. 

Mihai Aşchilian - chirurg estetician: Până acum dacă imperfecţiunile au fost mascate de prezenţa măştii pe faţă, acum nemaiavând acest mijloc de a le ascunde, pacienţii au apelat la noi. Fetele mai tinere vor în special profiloplastie, ridicarea de sprâncene, rinoplastia. 

Cele mai căutate intervenţii sunt cele la nivelul ochilor şi buzelor. 

Pe acelaşi subiect

Riduri mai pronunţate din cauza măştii

Andreea - pacient: Datorită relaxării restricțiilor și reluării vieții sociale am hotărât să îmi corectez anumite aspecte pe care nu le mai vedeam frumoase. 

Delia - pacient: M-am hotărât să-mi fac o intervenţie la nivelul ochilor şi buzelor. 

Specialiştii spun că purtatul măştii face ca tenul să nu mai respire atât de bine şi să devină fără strălucire.

Pielea sensibilă din jurul ochilor este agresată de marginea superioară a măştii, astfel că ridurile devin mai pronunţate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Sanatate » Operaţiile estetice, la mare căutare după renunţarea la purtarea măştii