Antena Meniu Search
x

(P) Investigații cardiologice complexe cu decontare C.A.S.M.B

Investigațiile cardiologice sunt deosebit de importante, deoarece reprezintă primul pas către depistarea bolilor cardiovasculare, în special în cazul pacienților cu diabet, a celor cu vârsta de peste 50 de ani sau care au un istoric familial al patologiei cardiovasculare. 

de Redactia Observator

la 21.06.2022, 10:34

La Spitalul de Boli Cardiovasculare - Angiomedica din București beneficiezi de investigațiile cardiologice si de chirurgie cardiovasculara în baza biletului de trimitere. Iată mai jos câteva dintre investigațiile ce se pot realiza pentru toți pacienții asigurați ce prezintă la internare bilet de trimitere de la medicul specialist/medic de familie. Mai multe detalii aici https://rb.gy/rzb6vk

  • Pachet consultație cardiologie și EKG 
  • Consultație de chirurgie vasculară 
  • Investigație Ecograf Doppler vascular / arterial /carotida
  • Pachet Investigație Coronarografie .
  • Pachet Investigație Arteriografie/ Flebografie. 
  • Angioplastie cu stent / Angioplastie cu balon.
  • Electrofiziologie ( studiu , ablatii , implant stimulator sau defibrilator cardiac)
  • Operații chirurgie vasculară și chirurgie cardiaca. 
  • Operatii varice .
  • Internare 24-48 ore pentru investigatii cardiovasculare complexe. 

Investigațiile de complexitate ridicată salvează vieți

În ultimii ani, medicii de la Spitalul de Boli Cardiovasculare- Angiomedica au realizat intervenții complexe,  premiere medicale cu rezultate foarte bune pentru pacienți. Coronarografia și arteriografia sunt două investigații complexe au un rol foarte important în diagnosticul și tratamentul ulterior al afecțiunilor cardiovasculare.  

Coronarografia

Medicii folosesc coronarografia pentru a evalua arterele coronare și pentru a diagnostica boala coronariana, fiind considerata cea mai bună metodă de diagnostic.

Această procedură permite medicilor să vizualizeze starea vasele de sânge din jurul inimii, să identifice obstacolele în calea curgerii normale a sângelui, iar astfel să trateze problemele. Prin intermediul cateterelor și a angiografului, medicii injectează substanță de contrast pentru a vizualiza arterele coronare. Coronarografia este o procedură deosebit de rapidă, prin care medicii primesc informații foarte valoroase despre starea de sănătate a pacientului.

Arteriografia

Această procedură este recomandată pacienților cu risc vascular, mai ales persoanelor cu următoarele afecțiuni: diabet zaharat, hipertensiune arterială, colesterol crescut , boala carotidiana si periferica ( membre , renala, hepatica etc)

Prin arteriografie medicul verifică starea arterelor carotide, vaselor care alimentează creierul cu sânge, arterelor renale, dar și a celor de la membrele inferioare. Arteriografia îi oferă medicului interventionist informații despre extensia arterelor, dar și despre nivelul lor de îngustare. Această îngustare a arterelor, care nu oferă fluxul de sânge necesar organelor, reprezintă consecința depunerilor de grăsimi (colesterol) în interiorul lumenului.

Spitalul de Boli Cardiovasculare -Angiomedica înseamnă:

- centru de excelență monodisciplinar acreditat  gradul II de către Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS) – cea mai înaltă acreditare obtinuta la ora actuală în România.

- peste 25 de medici supra-specializați cu experiență vastă în domeniu precum și aparatură medicală ultra-performantă.

- servicii medicale în regim:

  •  ambulatoriu, 
  •  spitalizare de zi, 
  •  spitalizare continue (minim 24 ore) în saloane cu grad ridicat de confort și igienă.

- serviciile medicale decontate cu:

  • CASMB;
  • NHS ( Casa Națională de Asigurări a Marii Britanii), în premieră națională;
  • Asiguratori privați. 

Medicii noștri vă stau la dispoziție cu programare la tel.  031.9995.

De 5 ani ne dedicăm inimilor pacienților noștri 

În 2017, am deschis Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica din dorința  de a salva și a crește calitatea vieții pacienților cu afecțiuni cardiovasculare. Până în prezent, am reușit să tratăm cu succes peste 27.000 inimi și am diagnosticat și tratat cu succes pacienți cu afecțiuni extrem de complexe ale sistemului vascular. 

Ne-am concentrat pe calitatea actului medical – de la personal medical supra-specializat, aparatură ultra modernă, până la toate măsurile de prevenție și limitare a unuia dintre cele mai periculoase virusuri ale sec. XXI. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sanatate » (P) Investigații cardiologice complexe cu decontare C.A.S.M.B