Berbecuț la proțap și degustare de vinuri, de 1 mai, la munte
De Ziua Muncii, la munte, micii nu au mai sfârâit pe grătar. Altele au fost preferinţele turiştilor. Iar gazdele s-au conformat şi le-au făcut pe plac. I-au întâmpinat cu berbecuţi la proţap şi vin din belşug. Şi le-au pregătit şi alte surprize. Oaspeţii au fost învăţaţi de copii să joace hora.
De Ziua Muncii, la munte, micii nu au mai sfârâit pe grătar. Altele au fost preferinţele turiştilor. Iar gazdele s-au conformat şi le-au făcut pe plac. I-au întâmpinat cu berbecuţi la proţap şi vin din belşug. Şi le-au pregătit şi alte surprize. Oaspeţii au fost învăţaţi de copii să joace hora.
Turiştii nu au stat însă toată ziua prinşi în hore. Şi-au ajutat gazdele să pregătească berbecuţul la proţap.
Ţinută înainte într-un baiţ special, din iaurt, condimente, usturoi şi miere, carnea a fost delicioasă. Pofticioşii au avut însă ceva de aşteptat. Ca să fie fragedă, trebuie să se stea la jar ore întregi.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰