Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nou scandal în cazul protestelor violente de vineri. Patru turişti, smulşi de jandarmi dintr-un taxi şi puşi la pământ

Patru turişti isarelieni au fost smulşi de fortele de ordine dintr-un taxi şi puşi la pământ. "Am fost linşaţi" este mărturia lor. În faţa noilor acuzaţii, Jandarmeria refuză să facă orice fel de comentariu.

de Redactia Observator

la 14.08.2018 , 10:35

Patru turişti isarelieni au fost smulşi de fortele de ordine dintr-un taxi şi puşi la pământ. "Am fost linşaţi" este mărturia lor. În faţa noilor acuzaţii, Jandarmeria refuză să facă orice fel de comentariu. Ambasada Israelului la Bucuresti anunţă că va depune plângeri penale în acest caz. La fel au făcut alţi 63 de protestatari. Sunt mai multe anchete în derulare atât la parchetele civile cât şi la cele militare.

Înconjuraţi din toate părţile, turiştii israelini care treceau pe lângă Piaţa Victoriei în timpul protestelor de vineri seară au fost traşi din taxi şi puşi la pământ. Cei patru - trei bărbaţi şi o femeie - mergeau de la hotel către un restaurant în momentul în care trupele speciale au oprit maşina în care erau.

"Am scos paşaportul şi am încercat să le explicăm că suntem turişti şi că e o neînţelegere, dar asta nu i-a interesat" a spus unul dintre turişti.

Vezi și

Într-un final, cei patru au fost lăsaţi să plece. Scenele au fost surprinse de o persoană care locuieşte în apropiere.

Până acum, 63 de oameni s-au plâns procurorilor militari de intervenţiile abuzive ale jandarmilor în timpul protestului diasporei din noaptea de 10 august.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Nou scandal în cazul protestelor violente de vineri. Patru turişti, smulşi de jandarmi dintr-un taxi şi puşi la pământ