Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ACCIDENT grav în judeţul Constanţa: Un om a murit, iar alţi doi au fost răniţi

Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de gardul unei locuinţe din localitatea constănţeană Satu Nou

de Redactia Observator

la 23.12.2015 , 12:00

Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de gardul unei locuinţe din localitatea constănţeană Satu Nou, poliţiştii stabilind că şoferul era băut.

Astfel, şoferul, în vârstă de 27 de ani, s-a urcat la volanul maşinii deşi consumase alcool şi a plecat împreună cu doi prieteni. Pe drumul care leagă Medgidia de Cernavodă, în zona unei intersecţii, din cauza vitezei foarte mari, el a pierdut controlul volanului, maşina a intrat pe contrasens, apoi s-a izbit de gardul unei locuinţe.

În urma impactului, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta faţă, un tânăr de 26 de ani, a murit pe loc, iar şoferul şi bărbatul aflat pe bancheta din spate a maşinii, în vârstă de 28 de ani, au fost răniţi grav. Ei au fost transportaţi iniţial la Spitalul Municipal din Medgidia, apoi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Articolul continuă după reclamă

Oamenii legii au stabilit că şoferul a urcat băut la volan, având o alcoolemie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru omor, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » ACCIDENT grav în judeţul Constanţa: Un om a murit, iar alţi doi au fost răniţi