Antena Meniu Search
x

Video Amenda primită de Florin Salam, după petrecerea din Ştefăneştii de Jos, cât o simplă dedicație

Amnezi fără număr pentru VIP-urile care sfidează pandemia. Florin Salam a cântat la o petrecere fără reguli şi fără mască, într-un local din Ilfov. Pentru cheful ilegal, artistul a primit o amendă cât o... dedicaţie.

de Redactia Observator

la 13.02.2021, 19:49

Vezi și
  • Florin Salam nu este singurul cântăreţ care plăteşte distracţia
  • Cristian Pomohaci s-a filmat în timp ce petrece în casa unor apropiaţi

La cinci luni după ce şi-a îngropat fratele mort de COVID, Florin Salam a cântat la o zi de naştere, într-un restaurant din Ştefăneştii de Jos. Cei prezenţi s-au adunat în jurul artistului şi au făcut dedicaţii fără număr. 

Poliţiştii au văzut petrecerea, în direct, pe Facebook. Imediat după ora 23, când restaurantul ar fi trebuit să fie închis, aceştia au spart cheful cu manele. Cântăreţul a fost amendat cu 1.000 de lei. Cât o dedicaţie. 

Mai mult au primit doar sărbătoritul şi administratorul localului, câte 2.000 de lei. Invitaţii au fost amendaţi cu 500 de lei fiecare.

Anne Marie Ciolcă, IPJ Ilfov: Cu ocazia verificărilor, au fost identificate 13 persoane participante pentru nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară. 

Cristian Pomohaci are din nou probleme cu legea

Chiar dacă are probleme cu legea, Cristian Pomohaci a trecut din nou peste ea. S-a filmat la masă cu o familie numeroasă din satul Ruștior, judeţul Bistriţa-Năsăud. Controversatul cântăreţ de muzică populară a ţinut să le arate şi fanilor cum îşi petrece ziua, fără să-i pese de coronavirus. Artistul a fost căutat apoi de poliţie şi amendat cu 2.000 de lei.

Cristian Pomohaci: Sunt o mie de oameni care se uită la noi acum, dacă vreţi să salutaţi pe cineva! Este o atmosferă senzaţională, pot să zic de sărbătoare.

În 2017, fostul preot a fost în mijlocul unui scandal de pedofilie. Mai mulţi tineri l-au acuzat că, pe vremea când erau adolescenţi, i-a abuzat sexual. Cu toate acestea, admiratorii au făcut scut în jurul lui.

În cele din urmă, dosarul a fost clasat pentru că faptele s-ar fi petrecut cu mai bine de 10 ani în urmă.

Cristian Pomohaci a mai fost acuzat şi de evaziune fiscală după ce, din banii de pe urma concertelor, şi-ar fi cumpărat 11 locuinţe pe care le-a închiriat, dar "a uitat" să plătească impozite la ANAF.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Amenda primită de Florin Salam, după petrecerea din Ştefăneştii de Jos, cât o simplă dedicație