Antena Meniu Search
x

Video Chef cu manele spart de polițiști. Florin Salam, amendat după ce a cântat la o petrecere, în Ștefăneștii de Jos

Cântăreţul de manele Florin Salam a fost amendat după ce a cântat la o petrecere organizată într-un local din Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov. Poliţiştii l-au sancţionat cu 1.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor şi interdicţiilor, în contextul pandemiei de coronavirus.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.02.2021, 13:31

Chef cu manele spart de polițiști. Florin Salam, amendat după ce a cântat la o petrecere, în Ștefăneștii de Jos Vezi și

Administratorul localului şi sărbătoritul au fost amendaţi cu câte 2.000 de lei fiecare, iar participanţii la eveniment au fost şi ei sancţionaţi, cu câte 500 de lei.

"În urma unor imagini apărute în spațiul public privind o petrecere desfășurată într-o locație de profil din Ștefăneștii de Jos, juețul Ilfov, polișiștii ilfoveni s-au sesizat cu privire la nerspectarea măsurilor și interdicțiilor impuse de autorități în context pandemic.

În acest context, la data de 12 februarie a.c., în jurul orelor 23:10, polițiștii din Voluntari si Serviciul Rutier, împreună cu jandarmi și efective din cadrul Servciului de Acțiuni Speciale Ilfov s-au deplasat la unitatea de profil din localitatea Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, pentru efectuarea de verificări și luarea măsurilor legale care se impun.  

Astfel, evenimentul privat (zi de naștere) a fost întrerupt de polițiști, iar cu ocazia verificărilor au fost identificate 13 persoane participante.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară, până la acest moment, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, în valoare totală de 10.000 de lei. 

În prezent, se efectuează verificările pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment și luarea măsurilor legle, care se impun", a transmis Poliția Ilfov.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Chef cu manele spart de polițiști. Florin Salam, amendat după ce a cântat la o petrecere, în Ștefăneștii de Jos