Antena Meniu Search
x

Baia Mare: Mansarda mistuita de flacari

Un incendiu puternic a pus in pericol o familie din Baia Mare. Doi copii, de unu si sapte ani, impreuna cu parintii si bunicii lor, au fugit speriati din vila in care locuiau, dupa ce acoperisul a inceput sa arda.

Vezi și

Pompierii au dus o lupta contraronometru ca sa tina flacarile sub control, pentru ca, din cauza vantului, riscau sa ajunga si la casele invecinate. Bunica si mama copiilor au suferit un soc si au avut nevoie de ajutorul medicilor.

Un echipaj SMURD le-a carat pe brate din casa si le-a asezat la loc sigur. Mama celor doi copii a avut nevoie si de o masca de oxigen, ca sa-si revina.

Intre timp, pompierii se chinuiau sa stinga flacarile mari care au cuprins acoperisul vilei cu etaj. Proprietarii au incercat sa tina incendiul sub control singuri, dar nu au avut nicio sansa. Lemnul gros a intretinut focul si, din cauza vantului, acesta s-a extins cu repeziciune.

Pompierii au golit cinci autospeciale cu apa si spuma pana cand au reusit sa lichideze incendiul. Nu a fost o interventie usoara, mai ales ca unele furtunuri le-au creat probeme.

Dupa doua ore de lupta continua, au reusit sa indeparteze pericolul. Abia atunci au putut rasufla usurati si proprietarii caselor invecinate. Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza unui scurtcircuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Baia Mare: Mansarda mistuita de flacari