Antena Meniu Search
x

Braşov şi Sibiu, cele mai populare destinaţii din Transilvania

Braşov şi Sibiu sunt cele mai populare destinaţii din Transilvania, arată date recente. Destinaţii pe care turiştii le-ar alege oricând pentru plimbări în natură, clădiri istorice şi nu în ultimul rând, mâncare bună.

Vezi și

Braşov şi Sibiu sunt cele mai populare destinaţii din Transilvania, arată date recente. Destinaţii pe care turiştii le-ar alege oricând pentru plimbări în natură, clădiri istorice şi nu în ultimul rând, mâncare bună. Nimeni nu pleacă din ţara noastră fără să încerce ciorba, sarmalele sau papanaşii.

Braşovul e plin de turişti, fie vară, fie iarnă. Peisajele fabuloase, aerul curat de munte şi bunătăţile transilvănene sunt principalele atracţii.

Dacă nu înnoptează la poalele Tâmpei, străinii se opresc în fosta capitală culturală, Sibiu. Aici sunt impresionaţi de aerul medieval şi de clădirile istorice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iar după plimbare, satisfacţia vine tot din farfurie. Mai ales dacă e vorba de un desert foarte apreciat la noi. Papanaşii.

Datele direcţiei regionale de statistică Alba arată că numai în octombrie 2018, peste 43.000 de turişti străini au ales drept destinaţii în România Braşov şi Sibiu. Asta înseamnă 66% din totalul turiştilor de peste hotare care vizitează Transilvania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Braşov şi Sibiu, cele mai populare destinaţii din Transilvania