Antena Meniu Search
x

Cum iau foc masinile pe autostrazi

Ard masinile pe autostrada. Doua incendii uriase au fost, in 24 de ore, pe A1 si pe A2. Din senin, soferii s-au trezit cu flacari sub capota. Iata care sunt cauzele unor astfel de incendii. Si cum spun specialistii ca le prevenim

Vezi și

Autostrada Soarelui. Ora 17:40. In fata punctului de taxare de la Fetesti, zeci de masini stau la coada. Una dintre ele rupe linistea finalului de concediu. Cinci tineri sunt prinsi, pentru cateva secunde, in bolid. Ies la timp, dar unii dintre ei incearca, printre flacari, sa salveze tot ce se poate din masina. Un prieten al lor gaseste un stingator si incearca sa se lupte cu flacarile. Zadarnic. De pe margine, insa, indicatiile nu se lasa asteptate.

“Daca ajunge focul pana pe conductele de carburant, incepe sa arda mai tare. Dar de explodat mai greu”, explica un mecanic.

“In momentul in care incendiul este generalizat, recomandarea principala ar fi sa ne indepartam”, sustine un specialist ISU.

Bolidul de pe Autostrada Soarelui nu este singurul care a ars ieri. Pe A1, o alta masina a luat foc, se pare, tot din cauza unui scurt circuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cum iau foc masinile pe autostrazi