Antena Meniu Search
x

Video Cum s-au adaptat fotografii după pandemie: "Au fost momente mai grele, dar tocmai de aia zic că ne bucurăm pentru faptul că lucrurile revin la normal"

Se apropie sfârşitul anului școlar, iar cei din anii terminali profită de relaxarea restricțiilor și asaltează fotografii pentru albumele de albsolvire. Indiferent că vorbim de şedinţe foto făcute în natură sau din confortul propriului apartament, succesul este garantat. Iar elevii şi studenţii sunt cei mai încântaţi. Au şansa de a deveni modele pentru câteva ore.

de Redactia Observator

la 25.05.2021, 17:12

Vezi și

"Stop, stop! Şi aşa un pic în mişcare, aşa un pic. Exact! Privirea aici la mine. Aia-i!"

Aşa se desfăşoară o şedinţă foto în aer liber. Fotografii îi ghidează pas cu pas pe tineri. Totul pentru a obţine poza perfectă. 

"Aşa, e foarte bine! Şi un pic spatele mai drept, şi un pic piciorul pe vârf!

Zâmbet, zâmbet! Şi privirea mai sus un pic. Aia-i! Şi mai zâmbet!"

Pe acelaşi subiect

Dacă înainte de pandemie, astfel de şedinţe se desfăşurau pe tot parcursul anului, acum fotografii trebuie să facă faţă unui val uriaş de cereri dintr-o dată. 

Ozana Mureșan - fotograf: "În alţi ani, şedinţele foto aveau loc toamna şi iarna. Dar acuma, din cauza pandemiei, a trebuit să ne adaptăm şi atunci majoritatea şedinţelor foto au loc acum, în primăvară. Dar încercăm să facem față și să nu lăsăm pe nimeni în afară, că elevii merită să aibe amintiri frumoase".

S-au adaptat după pandemie

Instabilitatea cauzată de pandemie i-a făcut pe fotografi să se adapteze și să fie cât mai flexibili, iar acest lucru este un plus pentru elevi.

Ozana Mureșan - fotograf: "La noi ofertele sunt foarte personalizabile tocmai pentru că nu știam ce se întâmplă în viitorul apropiat și atunci le-am dat posibilitatea elevilor să își aleagă opțiunile din pachete și atunci ei își fac propriul pachet personalizat". 

De la peisaje urbane, cu fântâni arteziene, clădiri sau chiar ruine, până la interioare de lux sau clasice, toate pot deveni cadrul perfect pentru o şedinţă foto de neuitat.

"Mâna asta trebuie pusă aşa, sau o bagi în buzunar?"

Horațiu Maier - fotograf: "Au fost momente mai grele, dar tocmai de aia zic că ne bucurăm pentru faptul că lucrurile revin la normal și într-un final putem să facem ceea ce ne este drag și ne place să facem". 

Absolventă: "Avem un vibe foarte bun, suntem happy că ne-am întâlnit după atâta carantină și sperăm să iasă niște poze bune şi să le păstrăm în suflet". 

Absolventă: "Este o metodă de a comunica din nou, să ieşim printre oameni. O perioadă în care ne aranjăm, pentru că nu am mai fost la eveminente. Vedem cum e din nou să te simţi în centrul atenţiei".

Un pachet de fotografii de absolvire variază între  200 și 300 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Cum s-au adaptat fotografii după pandemie: "Au fost momente mai grele, dar tocmai de aia zic că ne bucurăm pentru faptul că lucrurile revin la normal"