Antena Meniu Search
x

Detalii cutremurătoare despre tragedia de la Constanţa, unde o femeie a murit la scurt timp după naştere

Femeia a născut la un spital privat, însă în timpul operaţiei, a suferit o ruptură de uter, care a dus la hemoragie internă.

Vezi și

Femeia a născut la un spital privat, însă în timpul operaţiei, a suferit o ruptură de uter, care a dus la hemoragie internă. Pacienta a intrat în stop cardio-respirator. A fost transferată la Spitalul Județean Constanța, unde a fost resuscitata de cinci ori, dar din nefericire nu a mai putut fi salvată.

Profesor Vlad Tica, sef sectie obstretica ginecologie: "S-a făcut un efort extraordinar pentru această pacientă, care, din păcate, reprezintă un caz nefericit. De fiecare dată când sunt probleme, pacientele de la un spital privat ajung la spitalul clinic. Vorbim de probleme grave. Sunt mai multe condiţii sau cauze în care se poate rupe uterul. Există un procent de ruptură, între 1 şi 4% la nasterile naturale după cezariană. Aceste condiţii pot fi: contracţile uterine, se poate rupe inclusiv în timpul sarcinii. Un copil foarte mare, o malformaţie, o cicatrice care nu este după o cezariană orizontală."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Detalii cutremurătoare despre tragedia de la Constanţa, unde o femeie a murit la scurt timp după naştere