Antena Meniu Search
x

Fetiţă de numai trei ani, prizonieră în mașina cuprinsă de flăcări

O fetiţă de numai trei ani se zbate între viaţă şi moarte după ce maşina în care era a luat foc. Părinţii au mers în vizită la bunici şi au luat-o cu ei, dar n-au dat-o jos din autoturism

Vezi și

O fetiţă de numai trei ani se zbate între viaţă şi moarte după ce maşina în care era a luat foc. Părinţii au mers în vizită la bunici şi au luat-o cu ei, dar n-au dat-o jos din autoturism. 

Maşina s-a transformat într-o torţă în câteva minute, iar bunicul şi-a riscat viaţa s-o scoată din flăcări. Copila a ajuns la spital în viaţă, dar are arsuri grave pe trup şi i-au fost afectate şi căile respiratorii. Tatăl, venit în vizită la bunicii ei, a lăsat motorul pornit, şi a intrat în curte. Câteva minute mai târziu s-a întâmplat nenorocirea.

Curajul bărbatului a făcut diferenţa între viaţă şi moarte. Fetiţa era prinsă în maşină ca într-o capcană. Copila a ajuns în stare critică la spitalul judeţean din Arad, iar medicii de acolo au decis s-o transfere la Timişoara.

Doctorii spun că focul i-a afectat şi căile respiratorii. De la ce a izbucnit incendiu, nu e clar deocamdată. Şi părinţii trebuie să răspundă la întrebările poliţiştilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Fetiţă de numai trei ani, prizonieră în mașina cuprinsă de flăcări