Antena Meniu Search
x

GREŞEALA FATALĂ făcută de Ileana Ciuculete: "A fost o mare greșeală. ŞI-A SCURTAT viaţa"

Ileana Ciuculete a avut un mare secret pe care l-a păstrat toată viaţa: anul naşterii nu era 1957, aşa cum apărea în biografia ei, ci 1952.

Ileana Ciuculete a avut un mare secret pe care l-a păstrat toată viaţa: anul naşterii nu era 1957, aşa cum apărea în biografia ei, ci 1952.

Scriitoarea americană de origine română Carmen Harra, specialistă în numerologie, susţine că dorinţa Ilenei Ciuculete de a-şi ascunde vârsta a fost o mare greşeală. 

"Oferind public o altă dată a nașterii, Ileana Ciuculete a intervenit în codificarea destinului său și astfel și-a scurtat viața. A fost o mare greșeală. Pentru că, într-adevăr, dacă se năștea pe 20 septembrie 1957, nu avea cum să apuce 60 de ani, așa că a murit la aşa-zisa vârstă de 59 de ani. Dacă transmitea data reală de naștere, de 20 septembrie 1952, atunci codificarea aceasta îi oferea o speranță de viață de 89 de ani. Este riscant să intervii în codificarea destinului modificându-ți data nașterii", spune Carmen Harra.

Referitor la motivul morții subite, Harra crede că Ileana Ciuculete a luat acest virus al hepatitei C din spital, la nașterea copiilor ei. "Acest virus rezistă foarte mult în organism fără să dea simptome, iar cei mai mulți purtători nu au habar că sunt bolnavi de hepatita C. În SUA, cei mai supuși acestui risc sunt cei născuți între anii 1950 și 1960, când a fost un vârf al natalității în America. Și în România, toți cei care s-au născut în acea perioadă este bine să meargă și să-și facă testul de hepatita C pentru a trata eventuala afecțiune. Dacă nu este tratată, hepatita C poate provoca moarte subită, așa cum s-a întâmplat din păcate și în cazul cântăreței Ileana Ciuculete”, a declarat Carmen Harra, pentru ziarulring.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » GREŞEALA FATALĂ făcută de Ileana Ciuculete: "A fost o mare greșeală. ŞI-A SCURTAT viaţa"