Antena Meniu Search
x

Primii oameni care au ajuns la mașina lui Tavy Puștiu au încercat să-l scape cu mâinile goale. ”Ia vezi, frate, are puls?” (Video)

O filmare făcută la scurt timp după accidentul pe calea ferată în care a murit Tavy Puștiu, un cunoscut lăutar din Ploiești, arată că primii oameni care au ajuns la locul tragediei au încercat să-i scoată din mașină pe cei doi soți cu mâinile goale. Atenție, sunt imagini cu impact emoțional!

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.08.2020, 09:23

Primii oameni care au ajuns la mașina lui Tavy Puștiu au încercat să-i scape cu mâinile goale
Primii oameni care au ajuns la mașina lui Tavy Puștiu au încercat să-i scape cu mâinile goale - captura YouTube
  • Maşina în care se aflau lăutarul și soția lui a fost spulberată de tren, la Ploiești.
  • Tavy Puștiu a filmat momentul impactului, pentru că era Live, pe Facebook, în acel moment.

În imaginile filmate la scurt timp după accident se vede cum martorii la tragedie au verificat dacă lăutarul mai are puls, apoi au încercat să o liniștească pe soția acestuia spunându-i să respire adânc.

Nu-l mișca. Nu-l mișca, s-ar putea să fie lovit la coloană. Lăsați-l un pic. Ați chemat ambulanța? A pierdut mult sânge”, spune o femeie despre care cineva susține că este asistentă medicală.

În tot acest timp, mai mulți bărbați încearcă să desprindă bornele de la bateria mașinii: ”Adu ceva să lucrăm aici, la baterie”

”Ia vezi, frate, are puls? Vezi la mână!”, mai insistă un tânăr.

Hai, că imediat vine... Stai calmă, stai calmă. Respiră, respiră...”, îi spun apoi soției manelistului care era conștientă.

Mașina în care lăutarul se afla alături de soția lui a fost spulberată de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată pe Strada Gârlei din Ploiești, în zona Obor.

Trenul a intrat direct în partea dreaptă a autoturismului, în bancheta pe care se afla Tavy Puștiu, care a murit pe loc. Soția lui a fost preluată de medicii de pe ambulanță în stare gravă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Primii oameni care au ajuns la mașina lui Tavy Puștiu au încercat să-l scape cu mâinile goale. ”Ia vezi, frate, are puls?” (Video)