Antena Meniu Search
x

Video Imagini cu crima între migranți de la Timișoara. Agresorul a scos cuțitul și s-a năpustit asupra victimei, când a ajuns în dreptul ei

Au apărut imaginile cu crima între migranți de la Timișoara, unde un tânăr de 27 de ani a murit înjunghiat, iar un al doilea a fost rănit, într-o răfuială sângeroasă care s-a petrecut luni, în apropierea Gării de Nord din oraș.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 20.04.2021, 17:39

Vezi și
  • Un tânăr a fost înjunghiat şi a murit, iar un altul a ajuns în stare gravă în spital, după o răfuială sângeroasă în Timișoara.

Așa cum se vede din imagini, două grupuri de migranţi care trăiesc în clădirile abandonate din zonă, s-au încăierat, dintr-un motiv încă necunoscut, bătaia soldându-se cu un mort și un rănit.

Tinerii s-au intersectat pe o stradă din Timișoara. Agresorii le-au ieșit în față și unul dintre ei, care purta un hanorac negru și glugă în cap, scoate cuțitul când victima ajunge în dreptul său și o înjunghie. Și al doilea tânăr este lovit cu cuțitul, după care agresorii se fac nevăzuți.

Tânărul ucis a fost lovit cu cuțitul în momentul în care a ajuns în dreptul agresorului, care până în acel moment își ascundea fața și ținea mâinile în buzunar.

Ancheta continuă greoi în cazul crimei din Timișoara

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii încă audiază migranţii în încercarea de a-i identifica pe agresorii implicaţi în răfuiala sângeroasă de seara trecută. Toți tinerii audiați până acum s-au întors deja pe străzile din oraș.

Preşedintele Consilului Judeţean a anunţat că va cere prefectului să convoace Comitetul Judeţean Pentru Situaţii de Urgenţă pentru a soluţiona mai repede cazul.

Dominic Fritz s-a declarat șocat de incidentul grav care „neliniștește foarte mulți timișoreni”.

„Este un incident izolat, dar nu e fără cauze sistemice, iar aceste cauze nu mai pot fi ignorate. Mă aștept ca Poliția să găsească vinovatul, dar trebuie să găsim și soluții pentru problema de bază: avem o populație de refugiați în Timișoara care nu este a nimănui. Organele statului responsabile par să se complacă cu ideea că problema se va rezolva de la sine”, spune primarul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Imagini cu crima între migranți de la Timișoara. Agresorul a scos cuțitul și s-a năpustit asupra victimei, când a ajuns în dreptul ei