Antena Meniu Search
x

Video Bărbat ucis într-o răfuială între grupuri de migranţi, la Timişoara. O altă persoană este în stare gravă

Răfuială sângeroasă în gara din Timişoara. Un bărbat a murit şi altul a fost grav rănit, după ce două grupuri de migranţi s-au luat la bătaie. Poliţiştii sunt acum pe urmele agresorilor.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 19.04.2021, 19:42

Vezi și

Un bărbat a murit, iar un altul este grav rănit, fiind transportat la spital, în urma unei răfuieli între două grupuri de migranţi, care a avut loc, luni, în apropierea Gării de Nord din Timişoara. Cei care i-au înjunghiat pe cei doi sunt căutaţi de poliţişti

Doi migranţi au fost înjunghiaţi pe o stradă din Timişoara, în apropierea Gării de Nord, după o încăierare între două grupuri de migranţi.

Potrivit martorilor, scandalul a izbucnit pe malul Canalului Bega, pe Splaiul Nicolae Titulescu, nu departe de Gara de Nord. Acolo, mai mulţi migranţi s-au încăierat, iar doi afgani au fost înjunghiaţi. Aceştia au reuşit să fugă până pe Bulevardul Dragalina unde, din cauza rănilor, s-au prăbuşit.

Oamenii care i-au observat au sunat la numărul de urgenţe 112, iar mai multe echipaje de la Ambulanţă şi Poliţie au fost chemate acolo.

Cei doi răniţi au fost duşi la spital, însă unul dintre ei a murit. Şi cel de-al doilea bărbat înjunghiat este în stare gravă, iar medicii fac eforturi să-i salveze viaţa.

Poliţiştii încearcă să-i găsească pe agresori, care au fugit. Mai multe echipaje fac verificări în zona Gării de Nord şi adună informaţii în speranţa că vor obţine un indiciu care să-i ducă pe urmele atacatorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bărbat ucis într-o răfuială între grupuri de migranţi, la Timişoara. O altă persoană este în stare gravă