Antena Meniu Search
x

Incendiu de proporții în nordul Capitalei

Un incendiu violent, izbucnit la acoperişul unei vile, în zona de nord a capitalei, le-a creat probleme pompierilor. Intervenţia a fost îngreunată de strada de acces prea îngustă pentru autospeciale şi de hidranţii îngropaţi în noroaie.

Vezi și

 Un incendiu violent, izbucnit la acoperişul unei vile, în zona de nord a capitalei, le-a creat probleme pompierilor. Intervenţia a fost îngreunată de strada de acces prea îngustă pentru autospeciale şi de hidranţii îngropaţi în noroaie. O problemă în aproape toate cartierele nou construite. Pompierii au reuşit, totuşi, să stingă repede focul şi să o salveze pe proprietară.

Alarma s-a dat cu o jumătate de oră înainte de prânz, în zona de nord a capitalei. Acoperişul unei vile a luat foc, iar flăcările puteau fi văzute de la câţiva kilometri depărtare.

Deşi au răspuns repede apelului la 112, pompierii nu au putut interveni, iniţial, la capacitate maximă. Strada îngustă şi hidranţii ascunşi sub stratul de gheaţă le-au îngreunat eforturile.

Proprietara casei era singură şi a fost evacuată înainte să fie rănită. Ea a suferit, însă, un atac de panică. Medicii de pe ambulanţă au ajutat-o să-şi revină.

Aproape două ore a durat întreaga intervenţie, iar pagubele produse de flăcări sunt semnificative.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Incendiu de proporții în nordul Capitalei