Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Klaus Iohannis şi soţia să participa la înmormântarea directorului tehnic al Tursib, găsit spânzurat

Clipe grele, astăzi, pentru Klaus Iohannis. Preşedintele abia şi-a stăpânit lacrimile, iar soţia lui, Carmen,a plâns continuu la înmormântare prietenului lor Cristian Pavel

de Redactia Observator

la 31.01.2015 , 19:28

Clipe grele, astăzi, pentru Klaus Iohannis. Preşedintele abia şi-a stăpânit lacrimile, iar soţia lui, Carmen,a plâns continuu la înmormântare prietenului lor Cristian Pavel

Directorul tehnic al societăţii de transport în comun din municipiul Sibiu a fost găsit spânzurat în casa mamei lui, în urmă cu patru zile. Cu doar o zi înainte să-şi pună capăt zilelor, poliţiştii îi deschiseseră un dosar penal.

În urmă cu cinci luni, Cristian Pavel era fericit. Testa autobuzul electric, împreună cu preşedintele Klaus Iohannis, pe atunci primarul municipiului Sibiu. Şi prietenul lui.

Vezi și

Astăzi, preşedintele şi-a condus prietenul pe ultimul drum. El şi soţia lui, Carmen, au ajuns la capela romano-catolică din Cimitirul Municipal la ora 11.00. Îmbrăcaţi sobru şi vizibil afectaţi, au mers foarte aproape de maşina mortuară.

Carmen Iohannis a plâns încontinuu iar preşedintele abia şi-a putut stăpâni lacrimile.

Cuplul prezidenţial era extrem de apropiat de Cristian Pavel. Dar şi de soţia lui, care este consilier local. Au sărbătorit împreună cu noul preşedinte şi câştigarea alergerilor, şi trecerea dintre ani.

La finalul slujbei de înmormântare, cuplul prezidenţial a consolat-o pe soţia lui Cristian Pavel. Prima doamnă a izbucnit în lacrimi atunci când şi-a îmbrăţişat prietena.

Motivul pentru care Cristian Pavel şi-a pus capăt zilelor e încă un mister pentru familie. În urmă cu patru zile a fost găsit spânzurat în casa mamei lui, pe care o renova. Cu o zi înainte, fusese prins băut la volan. Ar fi avut o alcoolemie de 1,15 în aerul expirat. Poliţiştii i-au deschis dosar penal pe loc.

Apropiaţii vorbesc şi despre o tumoră pe care medicii i-ar fi descoperit-o de curând lui Cristian Pavel. Prietenul preşedintelui Klaus Iohannis avea trei copii, doi băieţi şi o fată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Klaus Iohannis şi soţia să participa la înmormântarea directorului tehnic al Tursib, găsit spânzurat