Antena Meniu Search
x

Noapte agitată pe o stradă din Timişoara. O casă şi un grajd au luat foc, iar un om a fost ars de viu

Flăcări puternice, înalte de câţiva metri, au creat panică într-un cartier din Timişoara. Aproape de miezul nopţii o gospodărie a fost cuprinsă de foc, iar un bărbat care locuia acolo nu a mai putut să se salveze. Incendiul s-a extins rapid peste casa şi grajdul din apropiere. Zeci de baloţi de fân au alimentat vâlvătaia.

Vezi și

Flăcări puternice, înalte de câţiva metri, au creat panică într-un cartier din Timişoara.

Aproape de miezul nopţii o gospodărie a fost cuprinsă de foc, iar un bărbat care locuia acolo nu a mai putut să se salveze. Incendiul s-a extins rapid peste casa şi grajdul din apropiere. Zeci de baloţi de fân au alimentat vâlvătaia. 

Casa şi grajdul sunt cuprinse de flăcări înalte, înteţite de fânul din pod. Misiunea pompierilor este extrem de dificilă, mai ales că un bărbat e captiv în incendiu. Locuitorii străzii au văzut prea târziu focul ca să-şi mai poată salva vecinul. Acum nu mai pot decât să se roage pentru el.

Întreaga gospodărie arde de zeci de minute, iar pompierii reuşesc să salveze doar câteva animale. Incendiul a fost lichidat după aproape două ore. Din păcate, bărbatul care n-a mai avut timp să fugă din calea incendiului a fost găsit fără suflare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Noapte agitată pe o stradă din Timişoara. O casă şi un grajd au luat foc, iar un om a fost ars de viu