Antena Meniu Search
x

Surpriza din dimineaţa de Moş Nicolae. Reacţiile nepreţuite ale copiilor în această dimineaţă

Milioane de copii s-au culcat cu sufletul la gură. Dar şi cu pantofii mai curaţi ca niciodată. A fost noaptea în care Moş Nicolae a trecut pe la fiecare şi i-a răsplătit.

Vezi și

Milioane de copii s-au culcat cu sufletul la gură. Dar şi cu pantofii mai curaţi ca niciodată. A fost noaptea în care Moş Nicolae a trecut pe la fiecare şi i-a răsplătit, după cum s-au purtat de-a lungul anului, cu dulciuri, fructe, jucării sau nuieluşe.

Iar dacă prin casele celor mici îndăgitul personaj care dă startul sărbătorilor de iarnă s-a strecurat cum a putut, în mai multe oraşe ajutoarele sale au împărţit daruri chiar în mijlocul copiilor.

Alexandra are trei ani şi ştie deja ce are de făcut în fiecare an, în seara din ajunul Sfântului Nicolae. Înainte de culcare şi-a curăţat conştiincioasă pantofii. Aşa că răsplata, atât pentru treaba bine făcută, cât şi pentru că a fost cuminte tot anul, nu s-a lăsat aşteptată.

La fel de mare a fost bucuria şi pentru Amalia, care recunoaşte că, totuşi, a stat cu sufletul la gură.

Pe acelaşi subiect

Pe cal sau prin văzduh, Moşul a ajuns şi la Petre, deşi l-a prins somnul în aşteptare.

Pentru cei care nu au apucat să îl vadă în carne şi oase pe îndrăgitul personaj, ajutoarele sale au apărut în rândul copiilor în mai toate oraşele.

În Mureş, dar şi în Hunedoara, bătrânul cu barbă albă a fost aşteptat de sute de copii.

Şi chiar dacă, potrivit tradiţiei, moşul mai aduce şi nuiele, nu e motiv de îngrijorare. Împodobite şi puse în apă, vor da semne despre cât de roditor va fi anul care vine dacă înmuguresc până la Crăciun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Surpriza din dimineaţa de Moş Nicolae. Reacţiile nepreţuite ale copiilor în această dimineaţă