Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bistrita: O casa abia construita a fost misuita de flacari

Noapte agitata pentru locuitorii unei strazi din Bistrita! Locuinta unor vecini, plecati de acasa, a inceput sa arda violent la putin timp dupa lasarea intunericului

de Redactia Observator

la 08.06.2013 , 09:15

Flacarile au distrus complet mansarda si acoperisul casei. Grinzile mari de lemn au facut ca interventia pompierilor sa fie extrem de dificila. In fiecare minut, un mic incendiu se reaprindea.

Alarma a fost data cu putin inainte de lasarea intunericului. Dupa ce au sunat la 112, locuitorii caselor invecinate au vazut cum taciuni cad aproape de o masina parcata in curte si au decis sa intervina.

Proprietarii casei s-au intors abia aproape de finalizarea interventiei. Renovasera recent locuinta si apucasera sa si-o mobileze. Pompierii n-au mai reusit sa salveze decat camerele de la parter.

Vezi și

"Au fost afectate incaperile de la nivelul mansardei, una dintre acestea a ars in totalitate, celelalte doua au fost afectate in proportie destul de mare. De asemenea, a fost afectat si podul imobilului si acoperisul", a declarat Marius Rus, purtatorul de cuvant al ISU Bistrita-Nasaud.

Incendiul a izbucnit in timpul unei furtuni, iar pompierii nu exclud varianta ca un trasnet sa fi lovit acoperisul casei. Cel mai probabil, insa, incendiul a fost cauzat de un scurt-circuit la instalatia electrica.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Bistrita: O casa abia construita a fost misuita de flacari