Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O casă în care se afla o femeie s-a făcut scrum aseară, în Bacău

Proprietara a avut însă noroc. Vecinii şi-au riscat viaţa s-o scoată din infern

de Redactia Observator

la 21.12.2015 , 08:43

Proprietara a avut însă noroc. Vecinii şi-au riscat viaţa s-o scoată din infern. Teafără, dar traumatizată, femeia a ajuns în mâinile medicilor, în vreme ce pompierii şi localnicii s-au chinuit să mai salveze câte ceva din gospodăria ei.

Flăcările au izbucnit din dreptul unui grajd, şi s-au întins cu repeziciune. În scurt timp casa ardea ca o torţă! Vecinii au scos-o afară singuri, înainte să vină pompierii. Apoi s-au întors în mijlocul flăcărilor şi au încercat să mai salveze ce s-a putut.

Din fericire nu sunt victime, proprietarul a fost scos din domiciliu / sunt doua vaci care au ars, in urma cercetarilro vom stabili daca mai sunt si alte pierderi. Femeia, surprinsă de flăcări în casă a făcut un atac de panică, şi a fost dusă la spital. Câteva ore le-au trebuit pompierilor, veniţi cu trei maşini, să stingă flăcările. Fără un hidrant în apropiere, pompierii au fost nevoiţi să facă mai multe drumuri să realimenteze cisternele. Aşa că locuinţa şi anexele din jur s-au făcut scrum. În pragul sărbătorilor proprietara trebuie să caute adăpost la rude.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » O casă în care se afla o femeie s-a făcut scrum aseară, în Bacău