Antena Meniu Search
x

O elevă din Ploieşti a murit la spital, după o lună de drumuri între medici

S-a stins la început de viaţă, după o durere de cap şi un diagnostic târziu! O elevă din Ploieşti a murit la spital, după o lună de drumuri între medici. Cezara avea 18 ani şi i s-a făcut rău în timpul simulării de Bacalaureat.

Vezi și

 A crezut că e o simplă răceală, iar medicii ar fi descoperit prea târziu că de fapt, o infecţie fatală îi devora inima. Într-un eseu despre liceu şi despre viaţă, Cezara şi-a aşternut speranţele şi visurile.

Fata nu ştia cât de bolnavă este. O durere de cap a doborât-o din senin, în timp ce susţinea simularea la Bacalaureat. A ajuns la Spitalul Judeţean din Ploieşti acum o lună.

Cu febră, Cezara a fost trimisă acasă. După două zile, s-a întors la Spitalul Judeţean. Unde, spun prietenii ei, a fost tratată inuman.

Despre tratamentele şi problemele din Spitalul Judeţean Ploieşti se ştie de mult timp. Cezara n-a stat mult aici. A ajuns cu ambulanţa, în miez de noapte, la spitalul de Boli Infecţioase.

Dar Cezara nu s-a mai făcut bine. În stare tot mai gravă, a ajuns în Bucureşti, la Institutul de Boli Infecţioase. Aici, s-a stins miercuri, după ce medicii ar fi descoperit o infecţie devastatoare la inimă.

Cezara a devenit înger, la numai 18 ani. La şcoală, colegii i-au făcut un altar, unde i-au aprins lumânări şi i-au pus poze. De la ea, prietenii au învăţat să zâmbească mereu şi să iubească viaţa. O lecţie pe care Cezara a predat-o de dincolo de moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » O elevă din Ploieşti a murit la spital, după o lună de drumuri între medici