Antena Meniu Search
x

Arges: O fabrica de prelucrare a lemnului a fost mistuita de flacari

Pompierii din Arges au avut o misiune foarte grea! O fabrica de prelucrare a lemnului s-a transformat intr-o mare de flacari. Un localnic care a trecut prin zona a vazut dezastrul si a sunat la 112

Vezi și

Pompierii au fost nevoiti sa alimenteze masinile cu apa de la doi kilometri departare. Intre timp angajatii fabricii se chinuiau sa stinga focul cu galeti.

Cand a izbucnit incendiul, la fabrica de prelucrare a lemnului din Costesti nu era niciun angajat. In doar cateva minute, focul a cuprins cladirea, dar si stivele de lemne din curte. Flacarile violente au fost vazute de un localnic, care trecea prin zona. Tot el a dat alarma.

"Incendiul se manifesta pe o suprafata de peste 500 de metri patrati, a fost vorba de foarte mult material combustibil", a declarat Madalina Epure, purtator de cuvant al ISU Arges. Cinci echipaje de pompieri au ajuns la fata locului. Si pentru ca nu aveau nici o sursa de apa in preajma au fost nevoiti sa alimenteze autospecialele de la doi kilometri departare.

Eforturile oamenilor de a stinge flacarile au fost in zadar. Fabrica s-a facut scrum. Pagubele sunt de ordinul zecilor de mii de lei. Proprietarii vor putea recupera doar o parte din bani, pentru ca au asigurat doar stocurile de marfa.

.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Arges: O fabrica de prelucrare a lemnului a fost mistuita de flacari