Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Caz şocant la Botoşani. O femeie de 78 de ani a murit, după ce echipajul ambulanţei nu a putut să îi acorde primul ajutor. Medicii au fost atacaţi de rudele femeii!

Membrii familiei au atacat echipajul medical venit să-i acorde primul ajutor, care s-a văzut nevoit să se baricadeze în ambulanţă ca să scape cu viaţă.

de Redactia Observator

la 20.11.2017 , 13:40

Membrii familiei au atacat echipajul medical venit să-i acorde primul ajutor, care s-a văzut nevoit să se baricadeze în ambulanţă ca să scape cu viaţă.

Oamenii spun că trecuse prea mult timp din momentul chemării ambulanţei şi până la sosire. Şi că, pur şi simplu, şi-au ieşit din minţi. Au început să-i înjure pe cei din echipajul medical, dar şi să-i atace.

Aceştia s-au văzut nevoiţi să se baricadeze în ambulanţă ca să scape teferi. Apoi au plecat să ceară ajutorul poliţiei. Au revenit după aproximativ 15 minute, însoţiţi de ajutoare, şi doar atunci au reşit să ajungă la femeia de 78 de ani, cu probleme cardiace.

Vezi și

A fost însă prea târziu. Deşi s-au făcut manevre de resuscitare, într-un final, a fost declarat decesul. Oamenii spun că nu-şi explică motivul pentru care au fost atacaţi cu atâta furie. Mai ales că totul s-a întâmplat înainte de intervenţia care era vitală pentru pacienta din satul botoşănean Manoleasa.

Şi timpul de intervenţie a fost destul de rapid ţinând cont că ambulanţa a ajuns de la o distanţă de 30 de kilometri, pe serpentine şi pe ceaţă, în 27 de minute. Un lucru este însă cert, la poliţie a fost depusă o plângere pentru distrugere. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Caz şocant la Botoşani. O femeie de 78 de ani a murit, după ce echipajul ambulanţei nu a putut să îi acorde primul ajutor. Medicii au fost atacaţi de rudele femeii!