Antena Meniu Search
x

Video O fetiță de 12 ani din Oradea a fost răpită în miezul zilei din parc, de un bărbat necunoscut care a agresat-o. Copila a scăpat singură

Panică în Oradea: o fetiţă de 12 ani a fost luată cu forţa dintr-un parc de un bărbat necunoscut şi târâtă până la el acasă, unde a agresat-o sexual. Copila a reuşit să scape din mâinile agresorului şi a fugit acasă, unde părinţii au alertat poliţia. Bărbatul de 66 de ani a fost reţinut.

de Georgiana Botez

la 07.05.2021, 19:49

Vezi și

Copila de 12 ani era singură la locul de joacă din parcul Salca atunci când a fost răpită de un bărbat necunoscut. Mai întâi individul a încercat să o convingă să meargă cu el acasă, dar când fetiţa a refuzat, a luat o cu forţa.

Martor: ”Am fost până aici la magazin, el era cu bicicleta și cu o fetita așa micuță, slăbuță, blondă, veneau amandoi încoace, nu că o agresa, veneau unul lângă altul”

Acasă, individul ar fi încercat să o sărute şi să o mângâie pe copilă.

Fata de 12 ani a reușit să fugă din casa agresorului

Pe acelaşi subiect

Fata a reuşit să scape din mâinile agresorului, după care a fugit la părinţi şi le-a povestit tot ce s-a întâmplat. Aceştia nu au stat pe gânduri şi au sunat imediat la 112. Politiştii au venit aici, l-au ridicat pe bărbat şi aşa a ajuns în arestul poliţiei.

Localnicii sunt speriaţi de ce s-a întâmplat în oraşul lor.

Localnică: ”Dacă și în parc s-a ajuns să se întample așa ceva, nu vreau să stiu în alte părti ale orașului. Și oamenii din jur nu fac nimic, stau și asistă”.

Bărbatul care a abuzat-o are probleme psihice

Vecinii agresorului spun că bărbatul avea probleme psihice pentru care lua şi tratament.

Vecină: ”Nu mă așteptam de la el. A fost casatorit, el avea școala de ofiteri de 3 ani și în ultimul an acolo s-o dereglat si l-a trecut în rezervă”.

Individul a fost reţinut, e acuzat de agresiune sexuală şi lipsire de libertate. Poliţiştii le recomandă părinţilor să-şi supravegheze în permanenţă copiii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O fetiță de 12 ani din Oradea a fost răpită în miezul zilei din parc, de un bărbat necunoscut care a agresat-o. Copila a scăpat singură