Antena Meniu Search
x

Adolescentă de 16 ani, atacată şi batjocorită de doi bărbaţi într-o pădure, salvată de un motociclist aflat în trecere, în Scoţia

O fată de 16 ani a fost violată de doi bărbaţi în pădurea Paisley din Scoţia, într-un atac terifiant. Adolescenta a fost găsită în stare de şoc de un motociclist aflat în trecere.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.03.2021, 14:45

Pădure
Adolescentă de 16 ani, atacată şi batjocorită de doi bărbaţi într-o pădure - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Incidentul s-a petrecut sâmbătă între orele 19.00 și 21.30 într-o zonă împădurită din spatele spitalului Dykebar din oraș, chiar lângă drumul Grahamston.

Atacatorii au fost daţi în urmărire de poliţie

Adolescenta a fost găsită în stare de şoc de un motociclist care trecea chiar atunci prin zonă, pe strada Hurlet. Poliţiştii îi caută acum pe cei doi bărbaţi, analizând camerele de supravehere din apropiere, dar făcând apel şi la ajutorul localnicilor în cazul în care cineva a sesizat ceva suspect.

Cei doi bărbați au fost descrişi ca fiind tineri, cu vârsta în jur de 20 de ani, cu înălţimea între 1.80-1.90, purtând haine închise la culoare, potrivit The Sun.

“A fost un atac înfiorător pentru victimă, facem tot ce putem pentru a-i oferi tot sprijinul necesar de care are nevoie în acest moment. Ofițerii au căutat în pădure și zona Grahamston, au verificat camerele de supraveghere, iar o anchetă a fost deschisă pentru a afla circumstanţele producerii incidentului. Au fost întrebaţi inclusiv localnicii, din uşă în uşă, pentru a obţine mai multe informaţii. Fac apel la oricine se afla în zonă la acea vreme care ar fi putut vedea ceva suspect sau bărbați care se potrivesc cu descrierea. Locuiți în apropiere și aveți camere de supraveghere? Conduceați și aveți o cameră de bord? Vă rugăm să verificați din nou și să vedeți dacă există imagini care ar putea ajuta investigația noastră. Nu contează dacă informaţiile sunt poate minore, dar ar putea fi extrem de importante în găsirea atacatorilor. Facem tot ce putem pentru a-i identifica pe cei responsabili” a declarat inspectorul Colin MacRitchie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Adolescentă de 16 ani, atacată şi batjocorită de doi bărbaţi într-o pădure, salvată de un motociclist aflat în trecere, în Scoţia