Antena Meniu Search
x

(P) Descoperă sute de atracții turistice și locații pentru evenimente în noile ghiduri METRO

METRO România a lansat anul acesta două ghiduri complexe din care oricine se poate inspira pentru alegerea destinației ideale de vacanță sau pentru organizarea evenimentelor importante, private sau corporate.

de Redactia Observator

la 11.07.2022, 07:18

Descoperă sute de atracții turistice și locații pentru evenimente în noile ghiduri METRO
Descoperă sute de atracții turistice și locații pentru evenimente în noile ghiduri METRO

Atunci când ai de planificat un eveniment de amploare, precum o nuntă, sau îți dorești să vizitezi o zonă spectaculoasă din țară, ghidul de turism și ghidul de evenimente METRO îți pun la dispoziție o listă extinsă cu locații de top din care poți alege.

Destinații atrăgătoare și de încredere

Ghidul de călătorie România 2022 de la METRO aduce în prim plan peste 250 de atracții turistice din toate colțurile țării - Maramureș, Transilvania, Crișana, Banat, Oltenia, Bucovina, Moldova, Dobrogea, Muntenia, București - cu scopul de a încuraja turismul românesc și de a pune în valoare cele peste 150 de unități de cazare și restaurante ale clienților METRO, care își așteaptă turiștii cu facilități la cele mai înalte standarde. Potențialul turistic al României este astfel evidențiat, iar toți cei care au în plan o vacanță în țară pot alege din nenumărate destinații minunate, pitorești sau moderne, cu semnificații istorice sau care oferă oportunități extinse de distracție, mișcare sau relaxare, pentru sejururi de neuitat. Găsești în ghid inclusiv sugestii de preparate tradiționale specifice fiecărei zone, pe care le poți degusta la restaurantele locale, pentru o experiență culinară plină de savoare.

Mergi la sigur: apelează la profesioniști

Nunta, botezul și toate evenimentele speciale merită trăite într-un cadru care să-ți bucure sufletul și să-ți ofere amintiri plăcute. Pentru ca visurile să prindă contur cu investiții minime de timp, bani și energie, Ghidul METRO Locații pentru evenimente îți pune la dispoziție 89 de pagini cu peste 200 de localuri care dispun de personal specializat în realizarea de evenimente și de toate facilitățile necesare pentru aniversări memorabile, în funcție de opțiunile personale. Împărțite pe regiuni, acestea ofere soluții variate pentru evenimente de succes, private sau corporate, indiferent de ocazie, gusturi, dorințe sau buget.

Pentru a fi ușor de accesat, toate locațiile prezentate în cele două ghiduri, de turism și de evenimente, sunt însoțite de fotografii relevante și de un cod QR, prin scanarea căruia ai accesul imediat la toate informațiile de interes pentru tine. Ele sunt disponibile online, gratuit, pe site-ul METRO.ro. Alege-ți destinația preferată!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » (P) Descoperă sute de atracții turistice și locații pentru evenimente în noile ghiduri METRO