Antena Meniu Search
x

Prima zi de toamnă e şi ultima şansă de distracţie pentru turiştii de la malul mării

A fost oficial prima zi de toamnă, însă priveliştea de pe litoral spune altceva. Ca în toiul verii în staţiunile de la malul mării: aglomerat şi foarte cald

Vezi și

A fost oficial prima zi de toamnă, însă priveliştea de pe litoral spune altceva. Ca în toiul verii în staţiunile de la malul mării: aglomerat şi foarte cald. Sunt peste 170 de mii de oameni şi puţine locuri de cazare libere. Printre turişti sunt şi mulţi părinţi cu copii, care profită de apă, de soare şi de ultimele zile libere înainte de începerea şcolii.

Pe o plajă din Eforie au fist astăzi 30 de grade în termometre şi nu cu mult mai puţine în apă. Pe nisip ori în mare, este la fel de aglomerat. 

Totuşi, în câteva zile, vor da liniştea vacanţei pe goana după rechizite. 

În resorturile cu circuit închis din Mamaia, părinţii şi-au dus copiii la atelierele de creaţie, ca să le încarce bateriile înainte de un nou an şcolar. 

Chiar daca a avut un start greu, sezonul a fost extrem de proftabil pentru cei cu afaceri pe litoral. 

Lucian Marcu, administrator plajă: "Pentru noi e o surpriza totală, pentru ca dupa 15 august normal totul se duce in cap, acum deja avem inca foarte multi oameni. Vom pastra plaja deschisa inca doua trei week enduri."

Cei care îşi prelungesc şi în această săptămână vacanţa la malul mării sunt norocoşi. De mâine se dă startul programului Litoralul pentru toţi, iar tarifele scad cu până la 70 la sută. În plus, până la jumătatea lunii vara mai zăboveşte în termometre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Prima zi de toamnă e şi ultima şansă de distracţie pentru turiştii de la malul mării