Antena Meniu Search
x

Record de turisti si de incasari pe litoral

Minivacanta de Rusalii a fost pentru patronii hotelurilor si restaurantelor de la malul marii, cea mai banoasa de pana acum. Nu si-au numarat banii, dar spun ca in ultimele trei zile, au castigat si cu 30 la suta mai mult decat intr-un weekend obisnuit

Vezi și

Pentru turisti, indiferent de varsta, weekend-ul de Rusalii a insemnat ditractie la malul marii. Sau dupa preferinta, cateva zile de relaxare, departe de casa. “A fost foarte bine. Frumos, curat, relaxant. Faptul ca anul trecut am fost in Antalya si anul asta aici, chiar n-am simtit diferenta”, au spus oamenii.

Iar patronii hotelurilor si restaurantelor si-au dat toata silinta. La cat de mare a fost distractia, unii dintre turisti aproape ca nici n-au simtit ca preturile au crescut la cazare cu 20 la suta. In Mamaia, la un hotel de trei stele, au platit pentru o camera intre 200 si 250 de lei.

In marea de multumire, insa, a fost loc si de reprosuri. “Nu sunt dusuri pe plaja, ceea ce lasa de dorit, nu este toaleta, toate se platesc”, s-a plans o turista.

Chiar si asa, turistii s-au despartit cu greu de plaja si de soare. Spre bucuria proprietarilor de terase si de restaurante pentru care ultimele trei zile au fost cele mai bune de pana acum. “Incasarile au fost record si ne asteptam sa creasca. Nu le vom scadea pentru ca nu avem de ce”, a explicat un patron.

Totul s-a vandut bine pe plaja. De la sucuri, bere, gogosi si porumb. Chiar daca preturile au crescut simtitor de la o zi la alta. Doar drumul spre casa le-a dat batai de cap turistilor. Aseara, pe autostrada, s-au format coloane de cativa kilometri. Aproape 50.000 de turisti au ales litoralul pentru minivacanta de Rusalii. Cea mai aglomerata statiune a fost, ca in fiecare an, Mamaia, urmata de Costinesti, Eforie si Vama Veche.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Record de turisti si de incasari pe litoral