Antena Meniu Search
x

Cum ajută reprezentanţii unui teatru din Sibiu firmele să intre în legalitate

În plin scandal al instituţiilor fără autorizaţii ISU, teatrul Gong din Sibiu poate da lecţii oricui vrea să-şi asigure clădirea împotriva incendiilor

Vezi și

În plin scandal al instituţiilor fără autorizaţii ISU, teatrul Gong din Sibiu poate da lecţii oricui vrea să-şi asigure clădirea împotriva incendiilor.

Şi nu este o glumă, specialiştii teatrului chiar oferă consultanţă gratuită celor care nu vor să rişte o tragedie cum a fost cea din clubul Colectiv. Amenajarea costă însă bani buni, mai ales că, în funcţie de spaţiu, clădirile trebuie dotate cu o mulţime de sisteme de siguranţă.

La teatrul Gong din Sibiu, orice fir de fum este detectat de senzorii special montaţi pentru protecţia oamenilor. Un spectacol aici este mai sigur decât a sta în propria casă. Şi asta pentru ca managerii teatrului au vrut să fie siguri că oricine le trece pragul se poate relaxa cu adevărat. Sistemele de siguranţă împotriva incendiilor au costat mult: 60 de mii de lei, dar posibilităţile ca o tragedie asemănătoare cu cea de la Colectiv să se producă aici tind spre zero. Clădirea în care au loc anual peste 300 de evenimente este dotată cu un sistem de alarmare la incendiu, detectoare de fum in toate spatiile teatrului, 17 hidranţi conectati la apa curenta, 32 de stingătoare precum şi sprinklere cu apa in depozit si in subsolul teatrului.

În plus, clădirea are şi un sistem de eliminare a fumului, ce are rolul să facă aerul respirabil în cazul unui incendiu de proporţii. Teatrul şi-a obţinut autorizaţia împotriva incendiilor încă din 2007, iar conducerea acestuia spune că specialiştii lor pot oferi consultanţă gratuită celor interesaţi să se pună la punct.

Clienţi au deja, un ONG şi o librărie vor să se protejeze de o eventuală catastrofă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cum ajută reprezentanţii unui teatru din Sibiu firmele să intre în legalitate