Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Restaurant nimicit de flăcări

Un fum negru şi gros i-a înspăimântat aseară pe locuitorii oraşului clujean Gherla. Un incendiu violent izbucnit la un restaurant se putea extinde în orice moment şi la clădirile din jur

de Redactia Observator

la 19.03.2015 , 14:22

Un fum negru şi gros i-a înspăimântat aseară pe locuitorii oraşului clujean Gherla. Un incendiu violent izbucnit la un restaurant se putea extinde în orice moment şi la clădirile din jur. 

Pompierii voluntari din Gherla au intervenit imediat, iar de la Dej au mai fost trimise alte două autospeciale. După aproape două ore, focul a fost stins, dar pagubele sunt însemnate.

Puţin trecut de ora 6 după-masa, fumul negru şi gros a dat alarma într-un cartier din localitatea clujeană Gherla. Printre ţiglele unui restaurant îşi făceau loc flăcări violente. Una după alta, echipajele de pe două autospeciale de pompieri şi o echipă de voluntari au intervenit ca infernul să nu se extindă.

Vezi și

Din fericire, proprietarul avea asigurare. Toţi oamenii au reuşit să iasă la timp din local, dar şi dintr-o sală de fitness care era în clădire. Din primele informaţii, focul ar fi pornit de la hota din bucătăria restaurantului. Grăsimea depusă pe ţeava de evacuare ar fi luat foc în urma unui scurtcircuit la ventilatorul electric.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Restaurant nimicit de flăcări