Antena Meniu Search
x

Reţete speciale pentru frigărui, combinaţii exotice

Pentru clienţii tot mai pretenţioşi, bucătarii se văd nevoiţi să reinventeze reţetele clasice. Aşa se face că nici frigăruile nu mai sunt ce-au fost. Pe băţ, se pun acum burgeri, creveţi, somon sau... chiar gogoşi.

Vezi și

Pentru clienţii tot mai pretenţioşi, bucătarii se văd nevoiţi să reinventeze reţetele clasice. Aşa se face că nici frigăruile nu mai sunt ce-au fost. Pe băţ, se pun acum burgeri, creveţi, somon sau... chiar gogoşi. La un festival dedicat frigăruilor, gurmanzii au gustat, au apreciat, dar de săturat, s-au săturat tot cu mâncarea lor preferată. Pentru un mic, s-a stat la cozi.

Într-un băţ, poate sta orice. Chiar şi un burger în miniatură, atunci când bucătarul are suficientă imaginaţie. Chifla, carnea, brânza au fost înţepate, în ordine, unse bine cu sos barbeque, şi-apoi puse pe grătar un minut la rumenit. 

Ceva mai sănătoasă şi mai dietetică, frigăruia cu creveţi este pentru clienţii cu pretenţii: "Aici avem frigărui de creveţi cu ananas! Clienţii au început să devină mai pretenţioşi. Ananasul îl poţi combina cu peştele şi cu fructe de mare."

Se lasă numai trei minute pe grătar, la rumenit. Exotice sunt şi frigăruile cu somon şi kiwi.

Frigăruile se pot consuma la felul principal, dar şi la desert. În meniu, sunt mai multe variante. De frigăruia gogoaşă, însă, cu topping de afine, puţini au auzit.

Preţurile nu sperie pe nimeni. <CARTON> Desertul nu depăşeşte 8 lei, în timp ce o frigăruie exotică ajunge la 13 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Reţete speciale pentru frigărui, combinaţii exotice