Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reţete speciale pentru frigărui, combinaţii exotice

Pentru clienţii tot mai pretenţioşi, bucătarii se văd nevoiţi să reinventeze reţetele clasice. Aşa se face că nici frigăruile nu mai sunt ce-au fost. Pe băţ, se pun acum burgeri, creveţi, somon sau... chiar gogoşi.

de Redactia Observator

la 04.08.2018 , 21:51

Pentru clienţii tot mai pretenţioşi, bucătarii se văd nevoiţi să reinventeze reţetele clasice. Aşa se face că nici frigăruile nu mai sunt ce-au fost. Pe băţ, se pun acum burgeri, creveţi, somon sau... chiar gogoşi. La un festival dedicat frigăruilor, gurmanzii au gustat, au apreciat, dar de săturat, s-au săturat tot cu mâncarea lor preferată. Pentru un mic, s-a stat la cozi.

Într-un băţ, poate sta orice. Chiar şi un burger în miniatură, atunci când bucătarul are suficientă imaginaţie. Chifla, carnea, brânza au fost înţepate, în ordine, unse bine cu sos barbeque, şi-apoi puse pe grătar un minut la rumenit. 

Ceva mai sănătoasă şi mai dietetică, frigăruia cu creveţi este pentru clienţii cu pretenţii: "Aici avem frigărui de creveţi cu ananas! Clienţii au început să devină mai pretenţioşi. Ananasul îl poţi combina cu peştele şi cu fructe de mare."

Vezi și

Se lasă numai trei minute pe grătar, la rumenit. Exotice sunt şi frigăruile cu somon şi kiwi.

Frigăruile se pot consuma la felul principal, dar şi la desert. În meniu, sunt mai multe variante. De frigăruia gogoaşă, însă, cu topping de afine, puţini au auzit.

Preţurile nu sperie pe nimeni. <CARTON> Desertul nu depăşeşte 8 lei, în timp ce o frigăruie exotică ajunge la 13 lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Reţete speciale pentru frigărui, combinaţii exotice