Antena Meniu Search
x

Drumurile românilor duc la frizerie sau la salonul cosmetic, după 2 luni de izolare

Val de programări la saloanele de înfrumuseţare în ultimele 24 de ore. Redeshiderea acestora pare să fi fost cel mai aşteptat anunţ după cele două luni de izolare. Situaţia e aceeaşi şi la cabinetele stomatologice, unde medicii s-au pregătit deja cu combinezoane şi măşti de protecţie. Preţul acestora însă ar urma să fie suportat de pacienţi.

de Redactia Observator

la 05.05.2020, 20:36

Vezi și
  • Românii au început deja să facă programări la frizerii sau saloane
  • Managerii saloanelor pregătesc măsuri de protecție pentru personal

De la anunţul oficial privind redeschiderea saloanelor începând cu 15 mai, telefoanele sună încontinuu. În unele locuri, nici nu mai e loc de programări.

Dana Vlascianu, manager saloane de înfrumusețare - Toate clientele după aceste două luni de izolare doaresc să vină să și facă un refresh, să se răsfețe la salon. Încercăm să ne organizăm și să onorăm toate programările, atât cele anulate pentru că am fost anunțați cu o seară înainte și a două zi am închis, avem programări pe care nu le am putut onora.

Şi domnii par să aştepte cu nerăbdare ziua relaxării. Spre exemplu, la o frizerie din Bucureşti, abia dacă se mai găseşte un loc liber.

Lucian Carare, proprietar barbershop - Data de 15 mai cred ca mai are doar doua locuri libere. data de 16 - 6, 7 lucruri libere.

Proprietarii saloanelor de înfrumuseţare trebuie acum să-și regândească afacerile, astfel încât să reducă la minimum posibilitatea răspândirii noului coronavirus.

Dana Vlascianu, manager saloane de înfrumusețare - Vom adauga echipamentele care se cer în această perioadă. Viziere, dezinfectanți speciali, lămpi și tot ce se cere.

Clienţii vor trebui să poarte mască. Şi nu e exclus să le fie verificată temperatura la intrare în salon.

Costuri mai mari pentru tratamentele stomatologice

Reguli mult mai stricte se vor impune în cabinetele stomatologice. Și ele redeschise dupa 15 mai.

Doctorii vor purta costume de protectie, la fel ca medicii din spitale. Dar protecţia înseamnă o cheltuială în plus, care se va resimţi în buzunarul pacienţilor.

Chit că prețurile tratamentelor stomatologice nu vor crește, pacienții vor trebui cade pe 15 mai să suporte și prețul echipamentelor de protecție, cuprins între 210 și 300 de lei. Astfel, pentru extracție care înainte costa 100 de lei, acum va trebui să plătim cel puțin 300 lei.

Până la redeschiderea cabinetelor, mulţi pacienţi care au urgenţe stomatologice se plâng că sunt nevoiţi să stea ore întregi în faţa spitalelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Drumurile românilor duc la frizerie sau la salonul cosmetic, după 2 luni de izolare