Antena Meniu Search
x

Salina Praid, plină de turiști. Zeci de persoane vin să îşi petreacă sărbătorile pe stil vechi acolo

E plină Salina Praid în această perioadă! Sunt zeci de vizitatori care merg să şi petreacă sărbătorile pe stil vechi acolo. Şi-au rezervat locurile încă din toamnă. În oraşul subteran nu se plictisesc niciodată.

Vezi și

E plină Salina Praid în această perioadă! Sunt zeci de vizitatori care merg să şi petreacă sărbătorile pe stil vechi acolo. Şi-au rezervat locurile încă din toamnă. În oraşul subteran nu se plictisesc niciodată. Sunt tot soiul de activităţi pentru cei mici şi cei mari. Şi, cel mai important lucru, pleacă toţi. mai sănătoşi de acolo.

Sală de ping-pong, parc de aventură pentru copii, baze de tratament, restaurant, şi internet, pe toate le găsim în Salina Praid. Administratorii au păstrat şi ornamentele de Crăciun pentru că cei mai mulţi turişti vin acum din Republica Moldova sau Rusia să petreacă sărbătorile pe stil vechi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu 500 de lei, un turist poate profita de oferta all inclusive, timp de şapte zile, cu intrare gratuită în Salină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Salina Praid, plină de turiști. Zeci de persoane vin să îşi petreacă sărbătorile pe stil vechi acolo