Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Salvat de Crăciun, a murit de Revelion! Bărbatul care s-a înecat în piscina unui SPA din Bârlad, dar a revenit la viaţă miraculos după 30 de minute, a murit

Bărbatul care s-a înecat în piscina Centrului de Revitalizare si Loisir (Centrul SPA) Bârlad, fiind reanimat după 30 de minute, a murit ieri la spital.

de Redactia Observator

la 31.12.2017 , 14:28

Bărbatul care s-a înecat, pe 21 decembrie, în piscina Centrului de Revitalizare și Loisir (Centrul SPA) Bârlad, fiind reanimat după 30 de minute, a murit ieri la spital.

Pe 21 decembrie, în jurul orelor 13.00, la piscina de la Centrul SPA din Bârlad, Dumitru Șolcă (68 de ani), din Bârlad, a fost gãsit pe fundul bazinului de înot. Bărbatul era în evidentele medicului balneolog al Centrului SPA și avea recomandare de la acesta pentru proceduri în bazin de înot. El a intrat în bazin nesupravegheat, în timp ce kinetoterapeutul se schimba de haine.

A fost găsit pe fundul bazinului de kinetoterapeut, care l-a scos imediat si a început sã-i facã masaj cardiac și respiratie gurã la gurã. Au ajuns rapid si cadrele medicale cu Ambulanta, iar omul a fost resuscitat de asistentul medical Silviu Rugină aproape jumătate de oră, timp în care i s-au injectat patru doze de adrenalinã, fiind reluată functia cardiacă.

Articolul continuă după reclamă

Dumitru Șolcă a fost transportat la spitalul bârlãdean, cu functiile vitale pornite (puls, ritm cardiac), dar în comã si cu functiile repiratorii sustinute de ventilator. El a fost internat la ATI Reanimare, în comã de gradul IV, cu diagnosticul „Status post înec în apă dulce” și, din păcate, a murit sâmbătă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Salvat de Crăciun, a murit de Revelion! Bărbatul care s-a înecat în piscina unui SPA din Bârlad, dar a revenit la viaţă miraculos după 30 de minute, a murit