Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Strainii care vin la noi in tara sunt impresionati de peisajele de la munte

Cand orasul supraincalzit nu-ti mai spune nimic, pleci la munte, la aer curat! Si-n alta tara, daca se poate, unde-ti faci o casuta, din propria rulota, si improvizezi o curte, pe-o fasie de iarba curata. Asa fac si turistii care vin la noi, undeva aproape de Muntii Fagaras.

de Redactia Observator

la 14.07.2013 , 20:55

Manette a ajuns la noi in tara acum 12 ani, din Olanda. S-a indragostit de locuri si oameni. Cu sotul ei, roman, a incercat sa aduca tot mai multi turisti pe meleagurile noastre. Undeva in apropiere de Muntii Fagaras: “Romania este o tara adorabila si e frumos sa te plimbi pe strazi. Prin unele vai, care uneori sunt foarte inguste”.

Batut putin de soare, un tanar, tot din Germania, e de doua saptamani cu rulota aici: “E foarte frumos aici pentru ca e diferit. Depinde de regiune. Dar, inainte de toate, imi plac traseele off-road si natura, care este diferita in Romania”.

Cat de bune sunt traseele o spun si alti turisti. Un motociclist polonez le-a testat: “Romania este o tara cu trasee bune, cu peisaje impresionante. Eu stau cam o saptamana in Romania”.

Vezi și

In aerul curat, cateva rufe intinse pe-o sarma, in fata unei rulote, se usuca in bataia vantului. Un pic mai incolo, rasfirate, gratarele de langa ele amintesc de masa imbelsugata de aseara. Nu e doar un loc obisnuit de campare, ci un mini-oras, cu "casute" improvizate si "curti" restranse.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Strainii care vin la noi in tara sunt impresionati de peisajele de la munte