Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trei case au fost cuprinse de flacari pe o strada din Craiova

Interventie dificila a pompierilor craioveni, pe o strada din oras! Ei au fost chemati la miezul noptii sa opreasca un incendiu puternic, care a cuprins acoperisurile a doua case si sediul unei firme

de Redactia Observator

la 21.07.2013 , 09:06

La doua ore de la inceperea interventiei, pompierii inca mai descopera focare ascunse ale incendiului. Primul lucru pe care l-au facut a fost sa-i scoata afara din case pe locatari. Niciunul dintre ei nu simtit miros de fum si nu a auzit cu flacarile distrugeau cele doua acoperisuri.

O femeie evacuata a intrat in stare de soc, insa cativa medici i-au acordat primul ajutor la fata locului si au reusit sa o linisteasca. Pompierii au folosit furtunurile din patru autospeciale ca sa acopere intreaga suprafata cuprinsa de flacari, 700 de metri patrati.

"Deplasandu-ne la fata locului am constatat ca incendiul luase amploare cuprizand circa 700 de metri patrati ai mai multor case", a declarat Adrian Paduraru, ISU Dolj. Bunurile adapostite in podurile celor doua case, dar si in sediul unei firme, au fost distruse de incendiu.

Vezi și

Pompierii incearca sa stabileasca de la ce a pornit incendiul. Martorii spun ca au vazut mai multe lampioane aprinse in zona si presupun ca o lumanare luata de vant ar fi produs nenorocirea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Trei case au fost cuprinse de flacari pe o strada din Craiova