Antena Meniu Search
x

Trei case au fost cuprinse de flacari pe o strada din Craiova

Interventie dificila a pompierilor craioveni, pe o strada din oras! Ei au fost chemati la miezul noptii sa opreasca un incendiu puternic, care a cuprins acoperisurile a doua case si sediul unei firme

Vezi și

La doua ore de la inceperea interventiei, pompierii inca mai descopera focare ascunse ale incendiului. Primul lucru pe care l-au facut a fost sa-i scoata afara din case pe locatari. Niciunul dintre ei nu simtit miros de fum si nu a auzit cu flacarile distrugeau cele doua acoperisuri.

O femeie evacuata a intrat in stare de soc, insa cativa medici i-au acordat primul ajutor la fata locului si au reusit sa o linisteasca. Pompierii au folosit furtunurile din patru autospeciale ca sa acopere intreaga suprafata cuprinsa de flacari, 700 de metri patrati.

"Deplasandu-ne la fata locului am constatat ca incendiul luase amploare cuprizand circa 700 de metri patrati ai mai multor case", a declarat Adrian Paduraru, ISU Dolj. Bunurile adapostite in podurile celor doua case, dar si in sediul unei firme, au fost distruse de incendiu.

Pompierii incearca sa stabileasca de la ce a pornit incendiul. Martorii spun ca au vazut mai multe lampioane aprinse in zona si presupun ca o lumanare luata de vant ar fi produs nenorocirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Trei case au fost cuprinse de flacari pe o strada din Craiova