Un alt fel de a petrece timpul liber
Brunch-ul, o combinaţie între mic dejun şi prânz este un concept foarte popular în vest. Dar conceptul începe să prindă contur şi la noi în ţară. Bineînţeles, cu mici ajustări pe ici, pe colo. De exemplu, dacă englezii consumă bacon, ouă sau pâine prăjită, la noi meniul este completat de cârnaţi sau zacuscă. Cel puţin aşa este într-un sat din Transilvania. Oaspeţii au savurat zeci de preparate tradiţionale ardeleneşti.
Brunch-ul, o combinaţie între mic dejun şi prânz este un concept foarte popular în vest. Dar conceptul începe să prindă contur şi la noi în ţară. Bineînţeles, cu mici ajustări pe ici, pe colo. De exemplu, dacă englezii consumă bacon, ouă sau pâine prăjită, la noi meniul este completat de cârnaţi sau zacuscă. Cel puţin aşa este într-un sat din Transilvania. Oaspeţii au savurat zeci de preparate tradiţionale ardeleneşti.
În timp ce aromele legumelor amestecate cu carnea fragedă învăluiau curtea, oaspeţii au fost invitaţi în şura casei, să urmească un film. Cei care au participat la brunch din satul Rod au plătit 50 de lei de persoană.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰