Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un alt fel de a petrece timpul liber

Brunch-ul, o combinaţie între mic dejun şi prânz este un concept foarte popular în vest. Dar conceptul începe să prindă contur şi la noi în ţară. Bineînţeles, cu mici ajustări pe ici, pe colo. De exemplu, dacă englezii consumă bacon, ouă sau pâine prăjită, la noi meniul este completat de cârnaţi sau zacuscă. Cel puţin aşa este într-un sat din Transilvania. Oaspeţii au savurat zeci de preparate tradiţionale ardeleneşti.

de Redactia Observator

la 29.09.2014 , 07:52

Brunch-ul, o combinaţie între mic dejun şi prânz este un concept foarte popular în vest. Dar conceptul începe să prindă contur şi la noi în ţară. Bineînţeles, cu mici ajustări pe ici, pe colo. De exemplu, dacă englezii consumă bacon, ouă sau pâine prăjită, la noi meniul este completat de cârnaţi sau zacuscă. Cel puţin aşa este într-un sat din Transilvania. Oaspeţii au savurat zeci de preparate tradiţionale ardeleneşti. 

În timp ce aromele legumelor amestecate cu carnea fragedă învăluiau curtea, oaspeţii au fost invitaţi în şura casei, să urmească un film. Cei care au participat la brunch din satul Rod au plătit 50 de lei de persoană.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Un alt fel de a petrece timpul liber