Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Constanţa a murit după ce a căzut din tren

Sfârşit crunt pentru un bărbat de 42 de ani din Constanţa. Omul a murit în gara Făurei, din judeţul Brăila, după ce a căzut din tren

de Redactia Observator

la 14.04.2015 , 16:57

Sfârşit crunt pentru un bărbat de 42 de ani din Constanţa. Omul a murit în gara Făurei, din judeţul Brăila, după ce a căzut din tren

Bărbatul de 42 de ani călătorea de la Constanţa la Buzău. Era maistru militar şi trebuia să ajungă la nişte cursuri de specializare. Ipoteza pe care merg anchetatorii, după primele investigaţii, este că, la un moment dat, ar fi adormit în tren şi s-a trezit când garnitura pleca din gara Făurei.

Cum trenul era în mişcare, bărbatul s-ar fi dezechilibrat. S-ar fi lovit cu capul de şine. Totul s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 24.00.

Vezi și

Un martor a sunat la 112 iar la faţa locului s-a deplasat o echipă de anchetatori formată din poliţişti, procuror şi medic legist. Pentru că este vorba de un cadru militar, cazul a fost preluat de procurorii militari.

Desi toate indiciile duc spre varianta unei morţi accidentale, anchetatorii nu exclud nici posibilitatea ca bărbatul să fi fost împins din tren. Cadavrul acestuia a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Brailă. Autopsia va stabili cum a murit bărbatul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Un bărbat din Constanţa a murit după ce a căzut din tren