Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bebeluș MORT după doar două zile de viaţă, la maternitatea din Botoșani. Mama copilului acuză spitalul pentru tragedie (VIDEO)

Acuzaţii grave la maternitatea din Botoşani. O tânără, proaspătă mămică, spune că bebeluşul ei, de doar două zile, a murit din cauza unei infecţii luate în unitate.

de Redactia Observator

la 14.03.2017 , 14:28

Acuzaţii grave la maternitatea din Botoşani. O tânără, proaspătă mămică, spune că bebeluşul ei, de doar două zile, a murit din cauza unei infecţii luate în unitate.

Conducerea unităţii a început o anchetă în acest caz, la fel şi poliţia. Calvarul femeii a început imediat după cea mai mare bucurie din viaţa ei. A născut pe 8 martie o fetiţă despre care a ştiut tot timpul că este sănătoasă. Atât pe parcursul sarcinii, cât şi imediat după naştere, medicii i-au spus că nu e niciun fel de problemă.

După doar o zi însă, copilul a început să dea primele semne de boală. În data de 9 spre 10 martie, fetiţa a făcut febră. Femeia a cerut imediat ajutorul unei infirmiere. I s-ar fi răspuns că fetiţa are colici şi că nu trebuie să-şi facă griji. După doar câteva ore însă, de dimineaţa, o asistentă a văzut bebeluşul. Starea lui era deja extrem de gravă.

Vezi și

Mama spune că i s-a reproşat că n-ar fi anunţat din timp că micuţa nu se simte bine. După doar două zile de viaţă, bebeluşul a murit. Femeia a cerut să fie externată astăzi, ca să-şi poată îngropa copilul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Bebeluș MORT după doar două zile de viaţă, la maternitatea din Botoșani. Mama copilului acuză spitalul pentru tragedie (VIDEO)