Antena Meniu Search
x

Grigore Potec, tatăl marii campioane Camelia Potec, a murit. Fosta înotătoare a plecat de urgenţă de la Tokyo

Tragedie în familia Cameliei Potec. Tatăl fostei campioane olimpice a fost găsit mort în propria locuinţă, după ce a suferit un infarct.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 30.07.2021, 17:33

Grigore Potec, tatăl marii campioane Camelia Potec, a murit. Fosta înotătoare a plecat de urgenţă de la Tokyo
Grigore Potec, tatăl marii campioane Camelia Potec, a murit - Facebook Camelia Potec

Anunţul a fost făcut de fratele Cameliei Potec, Alexandru, pe Facebook. Acesta a anunţat că înmormântarea va avea loc la Cimitirul din Grid, județul Brașov, pe data de 1 august.

Președinte al Federației Române de Natație, Camelia Potec a primit această veste tragică în timp ce se afla cu delegația României la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Fosta înotătoare şi-a schimbat pozele de profil şi copertă de pe Facebook în negru, marcând doliul, iar conform GSp.ro a plecat de urgenţă din Japonia.

Inginer și om de afaceri, Grigore Potec a fost consilier municipal în Brăila în perioada 2004-2012. După 2012, fostul membru al Partidului Democrat Liberal a fost director al Tehnonav Brăila.

Unde va fi înmormântat Grigore Potec

"Cu durere în suflet, familia aduce la cunoștință prietenilor și colaboratorilor, ca în data de 30.07.2021 a trecut în neființă dragul nostru tata și bunic, Ing. GRIGORE POTEC. Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi la Capela Catedralei Nașterii Domnului, Brăila. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul din Grid, jud. Brașov, în data de 01.08.2021, la orele 13:00. Dumnezeu sa îl odihnească in pace și lumina!", a anunţat pe Facebook Alexandru Potec, fratele Cameliei Potec.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Grigore Potec, tatăl marii campioane Camelia Potec, a murit. Fosta înotătoare a plecat de urgenţă de la Tokyo