Antena Meniu Search
x

Video Ce sumă ar putea câștiga Simona Halep din turneul de la Miami. Simpla prezenţă pe tabloul principal e recompensată cu peste 23.000 $

Meci de foc pentru Simona Halep la revenirea în circuitul mondial. Adversara din primul tur de la Miami va fi Paula Badosa, a doua jucătoare a lumii în 2022. Meciul Simonei cu iberica de 26 de ani va avea loc mâine sau poimâine. Organizatorii vor anunţa programul în seara aceasta.

de Redactia Observator

la 18.03.2024, 20:42

Vezi și

Aşa s-au încheiat ambele partide jucate până acum de Simona cu Paula Badosa. A fost 6-3, 6-1 la Madrid, în aprilie 2022 şi 6-1, 6-2 la Wimbledon, trei luni mai târziu. Acum, Simona vine după o pauză de un an şi jumătate, în timp ce iberica nu a mai jucat de aproape o lună, din cauza unor probleme medicale.

Andrei Pavel: Ne rugăm să înceapă cu dreptul Simona, toată lumea e nerăbdătoare să o vadă pe teren. O să aibă un meci greu pentru că Babosa e o jucătoare bună, o jucătoare din Spania, o jucătoare puternică , dar nici pe ea nu am văzut-o să fi avut nişte rezultate foarte bune în ultimul timp.

În turul doi, învingătoarea o va întâlni pe Aryna Sabalenka

În turul doi, învingătoarea o va întâlni pe Aryna Sabalenka. Halep o conduce cu 3 la 2 în meciurile directe, dar jucătoarea din Belarus s-a impus în ultimul meci, la Stuttgart, în 2021.

Pe acelaşi subiect

Ilie Năstase: Ea trebuie să joace relaxată. Tot ce a făcut până acum, turneele de Grand Slam câştigate, nu are presiune pe ea.

Simona a mai jucat de nouă ori la Miami. A ajuns de două ori în semifinale, dar a fost învinsă de fiecare dată: în 2015 de Serena Williams şi în 2019 de Karolina Pliskova. Ultima participare la turneul din Florida a fost acum trei ani, când a trecut de Caroline Garcia în turul al doilea, dar s-a retras din cauza unor dureri la umăr. În tribune sunt aşteptaţi sute de români.

Simona Halep: Tot timpul au venit și tot timpul m-au susținut, îi astept cu mare drag și sper să fie o atmosferă frumoasă.

Simona revine acum graţie unui wild card

"Când am aflat că a scăpat de suspendare, am simțit că trebuie să fim pregătiți pentru eventualitatea în care va cere un wild card", a povestit directorul turneului, James Blake.

Turneul de la Miami are premii de aproape nouă milioane de dolari. Simpla prezenţă pe tabloul principal este recompensată cu peste 23 de mii de dolari, calificarea în turul al doilea aduce mai mult de 34 de mii de dolari, iar trofeul vine cu un cec de este un milion.

Halep rămâne fără puncte în ierarhia oficială WTA, publicată astăzi, deşi site-ul Billie Jean King Cup o creditează cu poziţia 58 în lume, pe care era când i-a expirat suspendarea de nouă luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Ce sumă ar putea câștiga Simona Halep din turneul de la Miami. Simpla prezenţă pe tabloul principal e recompensată cu peste 23.000 $